| AlbertoMadalin17 a întrebat:

Salut, am 18 ani și recent m-am apucat de Box.
Încerc din răsputeri sa învăț, ma antrenez de 4 ori pe săptămâna, am învățat deja jocul de picioare și loviturile de brațe.
Întrebarea este in box poți ajunge mai ușor sus decât alte sporturi? Adică undeva unde sa fii remarcat și sa fii plătit pentru acest hobby…
Aștept răspunsuri!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Până a fi platit ai de munca masiv. Daca perseverezi si te vede antrenorul ca esti bun, vei ajunge sa fii si platit.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Un sport foarte violent ti ai ales boxul, mai bine te orientai spre tenis baschet fotbal handbal polo orice altceva dar nu box unde tu trebuie sa te bați cu altcineva si altcineva te bate pe tine la propriu, poti suferii multe traume si accidente datorita acestui sport dur numit box, pana sa ajungi sa fi celebru ai de muncit mult de luat multi pumni in cap in gură, si daca rezisti fizic da vei face la un momentdat cariera daca nu vei ajunge in spital si te vei retrage daca nu vei face față sau daca inamicul te a batut măr in ringul de box.

| MrAM a răspuns:

Poti ajunge sus daca o faci din pasiune si nu pentru faima/bani. Banii/faima sunt doar o consecinta a efortului depus.

| danieltulcea84 a răspuns:

Cred că nu depinde de sport, ci de performanță în acel sport! ..Boxul e un sport dur... până ajungi sus, dacă ajungi...trebuie multă muncă, pasiune și mulți pumni în gură luați. Cele mai avantajoase sporturi sunt fotbalul, tenisul, atletism, iar boxul doar la nivel european și mondial, faci un nume și o cariera.