Salut! De ce te-ar judeca cineva? Oricum, uite ceva personal: Eu am 1, 90, 100 kg si 15 ani (WoW, stiu). Am început sa fac flotari de la 14 ani... Stii cate făceam? Exact 3. De ce? Nu stiu. Dar am continuat.3, 4, 5 (in fiecare zi +1) si am ajuns la 30 (nu mai pun, fac in mai multe "reprize" cate ori de 3, 4 pe zi) Asadar exersează, nu te astepta sa poti face din prima zi 10, fa 4-5... Obișnuiește-ti corpul (muschii abdominali) sa te ajute. Si cel mai important, nu mai spune ca nu poti. Incearca si vei reusi. Succes!
De fapt nu ridici corpul tau, ca ai picioarele sprijinite.
Flotarile unde chiar ridici greutatea corpului sunt cele la paralele, unde ai tot corpul in aer.
Fa mai mult piept la sala, la flotari intra piept 70 %, NU maini ( cum si la tractiuni 70 % intra spatele ).
Pai da e ceva normal greutatile sunt mai usor de ridicat, dar la flotari e altceva, la inceput nu ai cum sa faci 15-20 sau 30 de flotari daca nu ai mai facut ia-o mai usor cu cate 5-7 flotari cu pauza intre reprize cam vreo 3 reprize prima oara e suficient si ai sa vezi ca daca te tii de treaba o sa ajungi sa faci chiar si 30-40 fara oprire, asta cu timpul, sa faci flotari odata la 2 zile pentru ca e nevoie ca muschii sa se odihneasca o zi!
In primul rind la flotari principalii muschi care functioneaza sunt muschii pieptului, incepe sa faci cate 100 flotari de 3 ori pe zi cu pauza de ex: faci 10 te odihnesti, dupa iar faci 8...tot asa pina la 100 de 3 ori, eu am practicat asta si in 5 zile am inceput a face cu 15 flotari mai mult. Succes
Cipi1212 întreabă: