Cu siguranta problema e in 'farfurie'
La 67 kg dupa 2 ani de antrenament. ai vointa, dar stero nu sunt solutia cea mai buna IN cazul tau
Man mananc. carnea nu imi lipseste din farfurie si asa. am luat total mass 4200 gigant pro mass. creatine pro mass. creatine FX degeaba ma umfla putin apoi dlok.
Dupa cum spune si Cosmin, e imposibil sa nu cresti pe cale ''naturala''. Progresele nu vor aparea peste noapte dar cu multa munca vei pune masa musculara. Cu siguranta gresesti la vreun capitol. Descrie-ti putin alimentatia, antrenamentul sa vedem pe unde e problema.
1. ce proteine ai luat?
2. cate mese ai pe zi? sper ca nu esti genul care are 3 mese pe zi si apoi se mira de ce nu creste.
Daca nu poti creste natural, nu o sa cresti nici cu steroizi, pentru ca e clar ca faci ceva gresit.
Daca iei steroizi faci cea mai mare greseala si o sa regreti toata viata ta. Baga multe proteine in tine... si continua-ti o viata normala prin alimentatie sanatoasa. NU TE INVAT DE RAU!
Am luat gigant pro mass. creatin pro mass creatina FX. totam lass 4200. si fratilor nu imi lipseste carnea din mancare si asa. mananc 5 mese pe zi mananc tot ce trebuie degeaba. crede-ma decat forta castig
Produse romanesti de 2 bani, fara enzime, cu proteine si creatina de proasta calitate. Total mass = faina indulcita de la nutritech.
Incearca asta :
http://www.megaproteine.ro/......ss-4-5-Kg/
sau ON serious mass sau monster mass. Sau chiar muscletech mass tech.
Nu mai lua produse romanesti.
Aha. am auzit de el! si masa gen alimentatie asa. daca poti sa-mi mai spui ca poate gresesc eu undeva exact cum spun toti
Pai spune exact ce mananci, nu e suficient "am carne la fiecare masa", ai zis ca ai 5 mese, da-mi exemplu concret. Sa zicem ieri, ce ai mancat concret la fiecare din cele 5 mese? Si cand au fost ele, ce ai avut la masa pre-antrenament si masa post-antrenament, etc.