| costache21 a întrebat:

Am 38 kg 155 cm inaltime si vreau sa ridic pe cineva in manevra lui john cena fu sau atitude adjusment. De mentionat ca el are 47 kg.
Si inca ceva nu am muschi.

Răspuns Câştigător
| Eduard a răspuns:

Salut!

Ai uitat sa mentionezi varsta. Nu cred ca vei putea prea curand sa faci manevra, in schimb iti pot da sfaturi pentru ce ai putea sa faci ca sa te dezvolti mai bine (poate si mai repede). Presupun ca esti inca foarte tanar si deci in crestere. ( Mai mult de 12 nu-ti dau). Incearca sa bei macar un litru de lapte pe zi, mananca oua mai des, incearca sa mananci sanatos, nu grasimi sau altele si incearca sa mananci si suficienti carbohidrati (orez, porumb, miere, cat mai natural si putin preparat), pentru a avea energie si a nu slabi in eventualitatea in care faci mult efort. Doi la mana ar trebui sa lucrezi muschii. Flotari, tractiuni, genfloxiuni, fandari, abdomene etc. Cauta pe internet cum se fac si mai ales pentru incepatori. Posibil sa cresti repede, insa nu de la inceput, dupa o perioada. Alta problema: nu te du la sala daca nu ai peste 16 ani si chiar si atunci nu te sfatuiesc sa ridici greutati mari si mai ales deasupra capului. Cel mai bine la sala e sa lucrezi cu parghii (helcometru) si gantere mici. In fine pentru alte nelamuriri da-mi un mesaj sau citeste pe site-ul acesta mai mult, din ceea ce te intereseaza : http://www.getfit.ro/

Multa bafta! Si un sfat nu atenta sa faci miscari ciudate, pentru ca o sa ai probleme cu oasele si altele.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| TeoooStefan a răspuns:

Mai intai du-te la sala si lucreaza-ti corpul inainte ca tu sau el sa va rupeti ceva.winking Sper ca am ajutat!tongue

| KentON a răspuns:

Cati ani anii?