| Gheza_Ado_1995 a întrebat:

Am aproape 17anibig grin(in sept fac 17) si am 1.65 si am 52kg. Vreau sa ma apuc de sala! Precizez ca sport de baza am downhill/dirt street cu bicicleta aproape zilnic trag de ea! As vrea sa ma dezvolt mai bine si frumos.Prima intrebare ar fi: As putea lua in inaltime si greutate in acelasi timp! As avea nevoie de un necesar de protenie infara de carne,lapte, oua care le am in program.Niste suplimente si eventulal un program! Mersi

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

La 52 de kg pui muschi foarte greu, ai nevoie de mai mult de 3 mese pe zi + suplimente.

Ca suplimente, ai nevoie de un gainer si de niste vitamine.

1. cate zile / saptamana vrei sa mergi la sala?
2. cati bani esti dispus sa dai lunar pe suplimente ( altfel nu poate nimeni sa-ti recomande ceva )

| Gheza_Ado_1995 explică (pentru Cosmin86):

In jur de 150 de ron! maxim

1.Ca sa pun cat mai repede si zilnic nu ar fi o problema! Vreau in maxim 3-4 luni sa ma formez si dupa aia sa merg o data la 2 zile de antrenament doar, cu acelasi program.corecteaza-ma daca am zis aiurea cevabig grin
2.pai cam 150 ron bani sa zic nu ar fi o problema ca pentru mine fac nu pentru altuhappy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Gheza_Ado_1995):

1. NU te du zilnic, in sportul asta 'mai mult' NU inseamna mai bine, nu pune accent pe cantitate ci pe calitate ( intensitatea antrenamentului conteaza ), muschii cresc in perioada de ODIHNA, nu cand ii lucrezi.

Baga 4 sedinte/saptamana, sa ai pauze de 90-120 de secunde maxim intre serii, asa obtii pompare maxima.

Uite exemple de 2 programe cu care eu am avut rezultate :
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-cosmin-0001.html

Toate exercitiile sunt detaliate.

La 150 de ron incearca GFX-8 de la pronutrition.

Cineva mi-a spus sa iau un garnier daca nu cresesc...ca cica sunt slabut inca! dati si tu o parerehappy

| Cosmin86 a răspuns (pentru Gheza_Ado_1995):

Nu "garnier", ci "gainer". Si ce ti-am recomandat eu, GFX-8 asta e, un gainer :)

Cauta pe net cu google despre el sau vezi pe www.pronutrition.ro, sa vezi cum sta treaba cu el. Cautand cu google, o sa gasesti si parerea altora care au mai folosit.

| lary_3053 a răspuns:

Ca sa iei in inaltime trebuie sa te duci la inot si poti sa si tragi de fiare in acelasi timp