Nu pleaca nicaieri proteinele, e ok si in timpul zilei, dar proteinele cu absorbtie lenta se consuma inainte de culcare ca sa-ti hraneasca muschii in timp ce dormi.
Dimineata cand ai un flux de aminoacizi foarte mic in sange ai nevoie de proteine cu absorbtie rapida, ca esti in stare catabolica ( se consuma din masa musculara pentru energie ), deci e mult mai eficient sa ai ceva cu absorbtie rapida decat lapte.
Ok...daca ai raspunsul, de ce ne soliciti?
Tot ce manaci seara se,, depune''... ziua poti manca pana in ora 18-19...e ok.
Cel mai stupid sfat posibil : mananci pana la ora X sau Y. NU, ultima masa trebuie sa fie cu 2-3 ore inainte de culcare. In 2-3 ore s-a digerat tot si nu mai are ce sa se mai depuna.
P.S. : cand esti in perioada de masa VREI sa se depuna, doar in perioada de definire eviti asta si mananci cu 2-3 ore inainte de culcare ultima masa.
Manaca cand si cum vrei, sa fii sanatos si sa te simti bine asta conteaza.
Nu am solicitat eu nimic
Ai pus intrebare, deci? astepti raspuns.asta inseamna ca ne soliciti.lasa,o zi buna!
Pe langa ca dai niste sfaturi egale cu 0 mai esti si chior
si apropo eu recomand sa mananci dimineata cereale pentru ca au destule proteine(asta in cazul in care nu ai timp si poti sa mananci numai ceva mai usor)
Eu sunt orb si surd la prostia altora dragul mea tudorica- pasarica
Tu nu vezi bine? Uita-te la cine a pus intrebarea, o sa vezi ca e ALTCINEVA.
Nu inteleg ce e asa rau la sfatu lui. Pentru cei care nu fac sport probabil se refera sa manance pana in 7... poate nu e raspunsu pe care l-am gasit dar asta nu inseamna ca e asa rau raspunsu lui.
Mersi pentru sfaturi tuturor si nu va mai luati de el...uni trebuie sa se mai informeze pe tema asta.
Mane data viitoare nu mai raspunde daca nu esti sigur ca vezi si tu cum face lumea.
Apropo ei se refera ca eu am pus intrebarea nu ei.