Galactoza este un monozaharid ce face parte din categoria glucidelor cu absortie rapida (carbohidrat simplu).
Pentru masa musculara este arhisuficient 2g proteina pe kg/corp. Hai sa zic 2.2 maxim.
Restul caloriilor va trebuie sa le iei din carbohidrati cam 4 - 6g pe kg/corp. Depinde de nivelul de activitate.
Grasimi 20 - 30g pe zi (in cazul meu).
In perioada de definire, un deficit de 200 - 300 kcal. O definire corecta se face lent ca sa pastram masa musculara. Asa daca vi cu un deficit de 1000kcal fi sigur ca o sa arzi o mare parte din muschi.
Parerea mea: Mai intai pui masa musculara (cat sa te faca pe tine multumit). Si dupa poti sa scapi de excesul de grasime acumulat.
Mersi. Dupa parerea ta, cam cat ar mai trebui sa mai continui sa fac masa avand in vedere ceea ce am scris la PS in intrebare? E ok cum am gandit?
1. stiu ca are carbo asemanatori fructozei, dar nu stiu ce si cum, nici nu gasesc relevanta de ce vrei sa stii asa ceva.
2.5g? ba esti nebun? cu stero poate 5g, altfel 2, maxim 2.5g prot/kg corp. eu merg pe 40-45-15% raport prot-carbo-lipide, dar de cand am mana rupta mananc orice ma apropie de 5000 kcal pe zi, dar 65% proteine. oasele folosesc proteinele in refacerea tisulara, deci...
3. nu iesi in deficit ca sa iti pastrezi masa. iesi pe normal si de acolo scazi cu cardio (sry cacofonia). gen daca esti pe zero (te mentii) la 2500 kcal/zi atunci alimentatia ta e acolo. restul kcal arse in plus fata de normal vin din cardio.
lasa definirea pentru martie-mai. si nu mai imparti perioade de bulk cu cut, fa un clean bulk. asa cresti in masa fara sa ai nevoie de perioada de definire
Cipi1212 întreabă: