1. Daca mentin aceelasi nivel de calorii, dar beau creatina si ridic greutati, cum o sa imi afecteze corpul?
----Care nivel? mai mult? mai putin?
2. Daca beau creatina si sunt in deficit, imi "protejez" muschii sau o beau degeaba avand in vedere ca eu ard masa?
----Masa musculara o sa scada, poti sa evitioarecum asta cu o dieta bogata in proteine dar nu merge 100%
Nu am idee de unde ai scos povestea cu creatina sau de ce esti asa axat pe ea dar ca incepator nu de asta ai nevoie, proteinele iti ajung iar cu o masa bine organizata nici nu ai nevoie de suplimente.
Creatina se depoziteaza in muschi sub forma de ATP, iar muschii pe parcursul antrenamentelor folosesc acea energie.
Ca sa-ti saturezi muschii, luand 3 g pe zi dureaza cam o luna, dar apoi o sa fie saturati si ii mentii cu aceiasi cantitate.
Asta e rolul creatinei, ea face asta fie ca esti in surplus fie ca esti in deficit, restul sunt intrebari fara rost pup.
Spune-ne, te rog, care este scopul tău pentru care te apuci de workout? Ești foarte gras și vrei să slăbești; ești gras și vrei să slăbești, dar în același timp să-ți crești mușchii; nu ești așa de gras și vrei să crești în masa musculară; ești rigid și slab în putere și te antrenezi ca să ai mobilitate și putere; sau de ce?