| Zinv a întrebat:

Salut.
Am căzut cu bicicleta si s-a dus culoarea de pe ea (de pe cadru si ghidon).
Aveți idee daca exista un fel de marker sau ceva de genu cu care sa pot sa pun culoarea aia pe porțiunile de pe cadru?
Si cum se numește?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pe metal nu se da cu markerul, dar exista vopsea speciala pentru metal, cu care se poate revopsii.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie revopsită culoarea ei originala nu țiganie cu marker, dar tu ai pătit ceva te ai lovit?

| Zinv explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu sunt ok, am avut noroc ca m-am dus pe iarba. Merci de intrebare!
Stiu ca exista pentru masina ceva de genu si m-am gandit daca exista ceva si pentru bicicleta, de asta am intrebat.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Zinv):

Da pentru masina exista ca o carioca care acopera zgîrietura dar nu se stie exact cît de eficienta este, sau daca chiar este bună ce pret are. Daca poti cauta pe net ca nu stiu cum se numeste.

| RxTx a răspuns:

Iei un drac îl dai pe răzătoare iei o pensula și dai cu el daca tot îți place să îl ai în gură.

Da exista la service-uri auto spray-uri

Te duci cu 3 sticle de sticlă de bere rece cu aburi pe ea sa se vadă clar aburii de pe ea la un service aiurea de cartier unde vopsește mașini și spui ia uite vagaboanda a plecat după tramvai

Ii faci sa râdă. și ei pentru că i-ai făcut să râdă și le-ai dat câte o bere rece rece rece albaher la 650 mililitri la sticlă de sticlă

Îți vopsesc ei gratis bicicleta in 3 Secu de