1. creatina se gaseste in carne. esti dependent de carne?
2. tu intai cumperi si apoi intrebi cum se foloseste? apuca-te de sah.
p.s.: cand esti slab consumi carbohidrati, proteine (chiar si 3-4 fripturi pe zi) si grasimi sanatoase, nu o amarata de creatina.
Am cumpărat pentru că am auzit multe cuvinte de laudă despre ea, și nu cred că strică 3g pe zi de creatină. 1 kg de carne de vită conține cam 4 g de creatină, de ce să nu beau 1 kg de carne preparată dacă se face mult mai rapid? Mai costă și mult carnea pe lângă 3g de creatină, na, nu știu...
Auzi, tu ești foarte deștept, ai putea să-mi mai răspunzi la o întrebare în caz că știi să răspunzi?
Întrebarea este: dacă este posibil să chelești de la creatină.
A spus Andu Preda că este posibil așa ceva dacă am în familie pe cineva care are probleme de genul, adică dacă a chelit. Și da, chiar tata a chelit cam pe la 30-35-40 de ani, nu știu sigur pe la cât, dar nu a chelit de tot, mai are par prin părți și sus are, dar mai puțin.
Și eu am părul foarte rar, dar nu se vede chelia
Și ai putea să-mi dai câteva alimente bune care conțin carbohidrați?
Creatina te ajuta la energie si retine mai multa apa in celule (te face sa pari mai mare, asta daca bei destul). Nu poate provoca dependenta si ai acolo o masura. Poti lua pana la 10g/portie, normal e sa iei 5g.
In intrebare ai precizat ca nu te pricepi (oricum se vedea din intrebarile puse), iar acum spui ca sunt de ajuns 3 grame
Nu sunt! 5g sunt ideale. Daca mananci multa carne si sa zicem ca iei 1g de creatina de acolo, poti suplimenta cu doar 4g. De regula o cupa aproape plina (nu rasa!) are 5g.
Am spus că sunt de ajuns 3 grame de creatină pentru că am aflat după ce am pus răspunsul această informație. Evident că ar merge și 5, dar m-am uitat din nou la video ul lui Andu Preda că poate omisesem ceva și da, am ascultat mai atent și am aflat că 3 grame sunt de ajuns pe zi.
După ce termin antrenamentul cred că trebuie să iau, așa a spus alt youtuber... Dar logic ar fi să iau înainte de antrenament.
Poate să-mi spună cineva ce este acela shake proteic?
Are legătură cu creatina?
Cam de câți carbohidrați am nevoie pe zi și cum știu câți carbohidrați am mâncat la o masă?
Au făcut oamenii de știință niște studii în care spunea că este posibil să chelești ușor ușor mai ales dacă cineva din familia mea a avut această problemă cu chelitul.
Ori sigur ori că este posibil, nu mai știu. Uită-te la video-ul lui Andu Preda de acum lună în care vorbește despre creatină, el spune despre asta.
As spune ulei de masline, dar sa nu intelegi ca trebuie sa iei 50 din 100 g de grasimi din ulei. Nu. Consuma oleaginoase: Alune, fistic, migdale, caju, arahide (sunt foarte accisibile, ieftine, bune, usor de gasit), nuci, seminte etc. Si grasimile din lactate sunt bune, deoarece contin acid linoleic conjugat care reduce grasimea visceral abdominala, chiar daca sunt grasimi saturate.