| NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios a întrebat:

Salut.
Am dat comanda de gantere de pe eMAG, insa am o problema.
Se desfac usor, piulitele reusind cumva sa se desfaca daca se pune putina presiune. Cam totul e din plastic, am cautat gantere de incepatori deci nu mi-a prea pasat de aspectele astea. Imi place totusi ca sunt foarte reglabile, cu 12 discuri : 4x1, 4x1.5, 4x2.5kg
Barele sunt de plastic, piulitele de plastic, greutatile de ciment invelit cu plastic si un fel de mini bara sa le pot lipi.
Am dat 140 lei pe ele si 30 lei transportul.
Daca le-as returna pentru banii inapoi, tot trebuie sa platesc transportul?

Răspuns Câştigător
| AlleXuSS a răspuns:

Din pacate da pentru ca tu v-a trebui sa-i suni pe ei sa le spui si ei iti vor trimite un curier sa ridice comanda!
stiu asta ca am patit-o cu un frigider dupa o saptamana i-am sunat si le-am spus si au trimis un curier dupa el si dupa la 1 sapt sau 2 m-au contactat sa le dau un cont bancar unde sa-mi returneze banii!
Succes!

2 răspunsuri:
| AlleXuSS a răspuns:

Salut daca, comanda nu a fost inca preluata de curier poti suna la cei de la eMAG sa zici ca vrei sa anulezi comanda (motivele) si scapi de curier insa or sa te intrebe motivul si atunci trebuie sa deschizi un roman cu ei si o s-o dea in colturi ca nu se poate si chestii de genul!(nu-ti vor da banii asa de usor inapoi) dar totusi trebuie sa. suni la ei in caz ca nu-i inca preluata comanda de catre curier!
Salut si succes!

| NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios explică (pentru AlleXuSS):

Deja au ajuns, abia azi. Vreau sa fac cerere retur pe motiv ca nu sunt conform asteptarilor. Voi mai plati transportul?

| AlleXuSS a răspuns (pentru NuAmNicioIdeeDeNumeVorbescSerios):

Din pacate da pentru ca tu v-a trebui sa-i suni pe ei sa le spui si ei iti vor trimite un curier sa ridice comanda!
stiu asta ca am patit-o cu un frigider dupa o saptamana i-am sunat si le-am spus si au trimis un curier dupa el si dupa la 1 sapt sau 2 m-au contactat sa le dau un cont bancar unde sa-mi returneze banii!
Succes!