| StefyRO a întrebat:

Salut, am fost acceptat la o scoala de football si uite footbalul nu e asa usor precum am crezut chiar daca sunt acolo de un an. E dificil. De acum va incepe greul cu cantonament etc... Uite programul meu zilnic; Ma trezesc, scoala, teme, plec antrenament, ma intorc, alerg 3km, seara mai ies putin afara, ma joc la pc.
Nu si in weekend. Totusi am 12 ani si imi doresc cu adevarat sportul aceseta chiar daca tatal meu a facut niste pile cv. Trebuie sa demonstrez sa dau tot ce am mai bun. Dar e deestul de stresant. Mi-a impus tata sa fac in fiecare zi al 2-lea antrenament (sa alerg) si in cateva saptamani daca atunci cand se alege echipa ca din cei 30 de copii sa fiu ales printr-e primi 10. Deci in concluzie as dori 2 lucruri: Daca ati spune sa ma las sau nu. Sau cum as putea sa ma concentrez mai bine pe teren? (Am cv probleme cu vederea da totusi nu asa grave vad mingea) Multumesc

3 răspunsuri:
| arthurarad a răspuns:

Important este sa faci ce iti place si ce te face sa te simti bine. Daca iti place fotbalul, da tot ce ai mai bun din tine. Daca nu iti place, incearca sa ai o discutie SINCERA si SERIOASA in care sa le spui parintilor ca vrei altceva. Totul depinde de tine si de ce iti doresti sa faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te lasa.Aratale ce poti frate, si eu am 11 ani si nu cred ca ma duc in cantonament si nu-s de un an acolo,aia mai mici joaca mai bine decat mine, dar aia mai mari ma fac de toate felurile pentru ca is gelosi, deci fii tare si indura

| Winnie01 a răspuns:

Nu te lasa si eu am 12 ani si eu joc la o echipa de fotbal de 5 ani si sunt capitanul aceste-i echipe...si nu este orice echipa ...Echipa aceasta trimite jucatorii cand implinesc 15 ani ii trimit in diferite tari dar mai ales portugalia brazilia si anglia