| Vlad2013 a întrebat:

Am in jur de 14 ani si de un timp m-am apucat sa fac flotari.Fac o data la doua seri in jur de 30 de repetari pe set, si fac 4 seturi cu pauza intre ele de 4-5 minute.Intrebarea mea este urmatoare:Este bine asa cum le fac eu,si daca nu imi puteti spune cam cate serii,repetari si pauze sa fac. Daca mai stiti si alte tipuri de exercitii care mi s-ar potrive(de facut acasa, fara gantere sau altceva) v-as multumi! Multumesc anticipat si dau funda.

5 răspunsuri:
| pistabogdan a răspuns:

Incearca si abdomene sau extensi ok dar daca faci doua seri la rand a treia nu faci nimic si tot asa

| Alx_Alexx_1999 a răspuns:

Da eu stiu alte tipuri de flotari dar nu pot sa ti le arat acum dar poti sa te uiti pe videoul asta...https://www.youtube.com/watch?v=fSZ6oEquwTI
sa stii ca e bine sa faci flotari in fiecare seara si eu fac, cam 150 pe seara dar in seturi dar daca vrei sa faci mai mult de 30 de flotari e bine sa faci o pauza de 9-10 min, dupa aceea reincepi dar daca incepi sa faci tot atatea flotari e bine sa faci incalzirea din nou.
Sper ca ti-am fost de ajutor.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alx_Alexx_1999):

De ce faci in fiecare seara? Muschii se dezvolta in zilele de pauza, nu cand ii lucrezi

| AlexandruBalint99 a răspuns (pentru Cosmin86):

Daca nu incerci sa faci minim 10 flotari risti sa ti se contracte muschi

| Cosmin86 a răspuns (pentru AlexandruBalint99):

Esti pe langa si tu