| stout2000 a întrebat:

Am inceput de curand sa fac sala, am 16 ani.Si as vrea sa ma dezvolt rapid. Ce suplimente as putea folosi? As vrea ceva ieftin si bun....Astept sfaturi!

17 răspunsuri:
| adrew a răspuns:

Cea mai buna proteina naturala este oul de pasare, un ou de gaina contine 6g de proteina, deci 10 oua
=60g proteina, mai mult decit suficient, plus diferiti aminoacizi, vitamine, vei avea si rezultate si sanatate

| stout2000 explică (pentru adrew):

Pai alimentatia mea am asigurat-o ( contine si oua)...dar ma refeream la niste medicamentewinking Ce-i de la sala folosesc diferite suplimente (aminoacizi, proteine.etc.) dar mi-e nu imi par prea stralucite...(se indoapa de fiecare data cu nu stiu cate feluri de pastile si prafurisi batoane(si nu se cunoaste deloc efectul)Eu as dori ceva eficient tongue

| Cosmin86 a răspuns (pentru adrew):

Sigur ai sanatate cu 10 oua... ce sanatate, sa-ti faci ficatul praf? laughing

| stout2000 explică (pentru Cosmin86):

Nici chiar 10 oua laughing maxim 2 laughingdin cand in cand

| stout2000 explică (pentru Cosmin86):

Care-i prost sa mănânce atâtea oua?laughing

| adrew a răspuns (pentru stout2000):

Haha, si eficient si eftin? nu exista asa ceva, de fapt exista ce cauti tu insa e foarte scump, este vorba de hormonul de crestere artificial, da rezultate nemaipomenite, nu e daunator organismului, (in afara de faptul ca daca il folosesti in supradoze provoaca diabet, insa daca controlezi procesul nu ai nici un risc), dar repet e foarte scump: un curs de 1luna coasta in jur de 2000$

| adrew a răspuns (pentru Cosmin86):

S-a gasit un destept, colesterolul poate fi de 2 tipuri: daunator si folositor, cel din oua e folositor, nu e nici un pericol pentru sanatate de la oua

Vrei sa spui ca tu mananci 10 oua pe zi......eu abia 2 pot manca pentru ca nu imi plac(dar le mananc pentru ca sunt benefice)

Iti aduc si un exemplu: femeile lucratoare la fabricile de pasari zilnic maninca minim 10 oua, au fost verificate de medici si sint absolut sanatoase

Eu am inceput sa mananc piept de pui, cartofi ( fierti), orez...dar ce alimente as mai putea consuma?

Stiu ca ouale nu pot dauna...

HGH-ul provoaca diabet? rolling on the floor

Si ouale nu sunt asa cum crezi tu, mai documenteaza-te happy

Arata-mi te rog studiul STIINTIFIC efectual pe femeile de care ziceai.

| adrew a răspuns (pentru stout2000):

Eu nu maninc oua, sint vegetarian, pai daca ti-ai stabilit regimul alimentar, iti ramine doar sa te antrenezi si sa studiezi literatura corespunzatoare pentru a te antrena corect, iti sugerez sa cauti literatura despre extinderea scheletului(alungirea oaselor) si hiperplazie

Haha, ai citit acum pe net ce e hgh?! nu am de gind sa demonstrez cu spume la gura nimic si nimanui, mai ales tie "filozof de claviatura"

Nu am citit acum pe net, uita-te la raspunsurile mele, am peste 600 de raspunsuri castigatoare despre nutritie, suplimente, sport.

Practic sportul asta de 3 ani si tot de atunci ma documentez despre ce implica.

Totusi, astept sa-mi arati studiul de care ai zis, cu femeile si cele 10 oua, sa vedem daca stiinta sustine aberatia ta.