Cea mai buna proteina naturala este oul de pasare, un ou de gaina contine 6g de proteina, deci 10 oua
=60g proteina, mai mult decit suficient, plus diferiti aminoacizi, vitamine, vei avea si rezultate si sanatate
Pai alimentatia mea am asigurat-o ( contine si oua)...dar ma refeream la niste medicamente Ce-i de la sala folosesc diferite suplimente (aminoacizi, proteine.etc.) dar mi-e nu imi par prea stralucite...(se indoapa de fiecare data cu nu stiu cate feluri de pastile si prafurisi batoane(si nu se cunoaste deloc efectul)Eu as dori ceva eficient
Haha, si eficient si eftin? nu exista asa ceva, de fapt exista ce cauti tu insa e foarte scump, este vorba de hormonul de crestere artificial, da rezultate nemaipomenite, nu e daunator organismului, (in afara de faptul ca daca il folosesti in supradoze provoaca diabet, insa daca controlezi procesul nu ai nici un risc), dar repet e foarte scump: un curs de 1luna coasta in jur de 2000$
Eu nu maninc oua, sint vegetarian, pai daca ti-ai stabilit regimul alimentar, iti ramine doar sa te antrenezi si sa studiezi literatura corespunzatoare pentru a te antrena corect, iti sugerez sa cauti literatura despre extinderea scheletului(alungirea oaselor) si hiperplazie
Nu am citit acum pe net, uita-te la raspunsurile mele, am peste 600 de raspunsuri castigatoare despre nutritie, suplimente, sport.
Practic sportul asta de 3 ani si tot de atunci ma documentez despre ce implica.
Totusi, astept sa-mi arati studiul de care ai zis, cu femeile si cele 10 oua, sa vedem daca stiinta sustine aberatia ta.
FloriinDobrinn întreabă: