De la orice firma cunoscuta (ON, Muscletech, Weider, etc.).
De bodyline nu am auzit, trebuie sa cauti review-uri si pareri pe net (care nu sunt mereu de incredere).
Eu personal am folosit ON vreo 5 ani si am fost foarte multumit de ei. Si muscletech am folosit vreo 2 ani.
Poți să îți instalezi o aplicație pentru a-ți mări masa musculara de la picioare.Eu mi-am instalat aplicatia Home Workout.Este o aplicație faina de antrenament acasă, are pentru mai multe categorii de mușchi, mușchi de la biceps, mușchi abdominali, și alți, dar are și pentru picioare, pentru a-ți mări masa musculara. Poti să îți instalezi și alte aplicații, dar asta e foarte buna, chestia e sa nu faci incontinuu, eu am făcut vreo 10 minute, de la toate categoriile, și am avut febră musculară pe tot corpul.Succes, sper că te-am ajutat!
Sunt bune proteinele de la bodyline? Ce proteine de calitate imi recomanzi?
Scuze acum am văzut răspunsul tău, mersi voi incerca si de la on după ce le termin pe aceasta. Totusi nu pot spune ca au avut ceva advers, au fost ok cat de cat.
Trimite-mi ul link de la ON ca am gas8t multe site-uri cu acest nume. Asta e ok? https://shopbuilder.ro/......7-kg-q3658
Pai pot fi mai multe site-uri, ca sunt distribuitori, site-ul lor oficial e in America, dar pentru Europa au destui distribuitori.
Da, aia sunt ok. Ar mai fi megaproteine.ro (au sediul in Oradea, dar trimit oriunde in tara prin curier).
Mersi pentru raspuns.De cate ori pe saptamana faci exerciții?
De la orice firma cunoscuta (ON, Muscletech, Weider, etc.).
De bodyline nu am auzit, trebuie sa cauti review-uri si pareri pe net (care nu sunt mereu de incredere).
Eu personal am folosit ON vreo 5 ani si am fost foarte multumit de ei. Si muscletech am folosit vreo 2 ani.
Suplimentele astea au chimicale in ele care pot sa-ti afecteze sanatatea. Ramai la exercitii si la o masa echilibrata.
Da au aviz. Tu ce firme imi recomanzi? Si ce proteine ai folosit pana acum care chiar te-au ajutat?
ionut2424 întreabă:
AnonimulAbsolut întreabă: