| Raul199612 a întrebat:

Am inceput sa fac si eu exercitii pentru abdomen de 4 zile si chiar sunt bine, adica simt febra musculara si e binehappy
Vreau doar sa sstiu daca sunt bune exercitiile astea de 8 minute pe zi pentru un abdomen perfect : le fac la ora 16:00 mereuhappy
Cine stie daca sunt bune si daca va da roade candva?

FundaVOT

6 răspunsuri:
| Tzukushi a răspuns:

Buna, eu am inceput cura de slabire

am inceput sa fac exercitii pentru abdomen dar si pentru picioare

ideea e sa faci de la multe tipuri

citeste aici

http://www.sfaturilemariei.com/......e-slabire/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Abdomen de 4 ori pe saptamana? Pariu ca ai progrese FOARTE mici. Daca vrei abdomen calumea, lucreaza-l doar 1 data pe saptamana si dupa antrenament mananca alimente bogate in proteine. Apropo, nu te chinui cu "abdomene", ca lucreaza jumate din abdomen doar. Cauta niste exercitii pe net care lucreaza tot abdomenul.

| Piratul10 a răspuns:

Cu abdomene se vor vede intr-un timp foarte lung!
Tie nu iti trebuie doar abdomene!
Tu trebuie sa faci mai multe exerciti si la fiecare sa ai cam 4 seturi si 15-20 repetari!
Trebuie sa iti faci un program, si programul trebuie sa dureze mai mult!

Cea mai buna soluție e sa te duci la sala, daca te duci eu te pot ajuta cu program, Exercițiile, si nutritia!
Si sa STI ce pentru rezultate e bine sa faci si cardio adică sa alergi mult ca si asta te ajuta mult!

Si daca nu ai cum sa mergi la sala atunci ar trebui măcar sa iti iei 2gantere reglabile + sa ai undeva unde poti face tractiuni +o bara special(bara z e buna) sau măcar sa fie curbata, banca reglabila si si încă ceva dar pe moment am uitat, daca ai ceva din astea pot sa iti dau câteva exerciti dar e mai ine daca ai mai multe ca sa Muncești 1 zi o parte a corpului 2. zi alta si 3 alta si daca vrei poti avea program cu 3 sau 4 zile.

Sa stii ca Mușchi se fac jn zilele de odihna si pentru tine Mușchi ar fi rezultatele.

Cel mai important lucru e mâncare ea contează mult mai mult decât Exercițiile si trebuie sa mănânci proteine si carbohidrati!
DAR daca nu faci multe Exerciții sa nu mănânci multe proteine si carbohidrați pentru ca ar însemna sa te îngrăși daca nu faci destule exerciti!
... întrebări?

| Raul199612 explică (pentru Piratul10):

Nu prea inteleg ce legatura are ganterele si bara cu abdomenele...

| Piratul10 a răspuns:

Raul mai întrebat ce legătura au ganterele si bara cu abdomenele!

Eu iti spun ca nu au nicio legătura!, doar ca daca le ai poti face alte exerciti de 1000 de ori mai bune ca abdomenele!

Ca daca faci doar abdomene așteaptă câțiva ani buni!
Si dupa întrebarea ta imi dau seama ca nu ai reținut nimic din ce ți-am scris ca si acolo ți-am scris ca alea sunt pentru alte exerciti!

| Ana240308 a răspuns:

Nu trebuie sa faci abodomene in exces pentru a se vedea rezultatele. Incearca sa nu te gandesti neaparat la timp, ci fa cateva seturi de aproximativ 40/50 abdomene. Sunt recomandate 2 seturi, sau poti face 4 seturi a cate 25 abdomene fiecare. Rezultatele se vor vedea in timp. Sper ca ti-am fost de folos. happy