Uh nu stiu ce sa zic depinde de ce esti ectomorf mezamorf endomorf?
Antrenamente gasesti pe internet destule dar iti sugerezi sa iti faci 1 al tau nu toti oameni sunt la fel adica eu fac sala de 6 luni si tot la fel la inceput ma luam dupa alti la antrenament si nu e bine trebuie sa iti faci propriu program cum crezi tu ca e mai bine poate ca cel dupa care iei tu programu are picioarele slabe si baga dublu la sala pentru picioare tu le ai mai mari si nai nevoie si tot asa... pricepi te duci la sala 1 luna si o sa iti faci singur programu cu ce vrei sa realizezi
Despre alimentatie mananca 3-4-5 mese pe zi cat iti permite timpu
Alimente bogate in proteine si carbohidrati sunt mazarea fasolea orezu carnea de vita oua carnea de pui si mananca cate 1-2-3 fructe la masa orice fructe toate contin vitamine care ai nevoie, si ce sa iti mai zic bea apa in timpul antrenamentului
Sfat: intr-o zi de antrenament incepi inti cu grupa mare pe care o faci dupa cu cea mica pentru ca se fac mai greu grupele mari...
De ex ai piept cu biceps bagi inti pieptu.
http://www.culturism.ro/ gasesti aici programe si tot ce trebuie sa mananci daca vrei dar ti-am zis mai bine ti-le faci tu
Motivare, alimentatie corecta si lucreaza 1 ora pe zi sala si in fiecare saptamana cate o anumita grupa de muschi, vei vedea rezultate spectaculoasa, p.s : trebuie sa ai multe mese cu multi carbohidrati si proteine! Succes