| sNkRuLzLove a întrebat:

Salut, am nevoie sa imi spuneti daca si voi va cocosati ca sa vi se vada bine patratelele. Am 1.82 si 58kg se poate din cauza inaltimii? Si as mai vrea sa va intreb care vi se pare cel mai bun program de abdomene de pe youtube eu folosesc mai multe astept parerea voastra. FUNDA!

7 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Este penibil sa stai cocosat la mare de exemplu doar ca sa ti se vada patratelele mai bine. Sa te vezi din profil cum arati! Spatele drept... daca ai abdomenul lucrat si procentul de grasime destul de scazut se vor vedea indiferent de pozitie.

| RAY a răspuns:

Cel mai bun sport din lume este mersul pe jos si alergarea

| JohnnyWylde a răspuns:

Atunci cand "te cocosezi" de fapt incordezi muschii abdomenului (patratelele). Orice muschi atunci cand este incordat se evidentiaza iar abdomenul nu face exceptie. Pana si eu care am un pic de burta atunci cand incordez abdomenul se cunosc patratele. Sfatul meu este sa nu stai toata ziua "cocosat" in oglinda sa vezi daca "patratelele" tale sunt mai mari pentru ca asta nu se va intampla. Mai bine cauti un program de abdomene pe net (sunt o gramada si stiu sigur de la un prieten ca era unul de 6 saptamani care chiar functiona atata timp cat te tineai de treaba) si te apuci de lucru.

| Hades98 a răspuns:

Mai pune ceva kg omule. macar pana la 70 totus. la inaltimea ta...

Si n-am nevoie sa ma cocosez sa mi s-e vada patratelele happy

| CaroleVoicu a răspuns:

Omule, la 1.82 sa ai 58 de kg ii putin ca dracu. pune ceva masa musculara pe tine, si dupa aia apucate de abdomene, ca asa n-ai ce sa antrenezi.

| QchiuQ a răspuns:

Atunci cand,, te cocosezi'' iti incorzi abdomenul, nu e nimic anormal.

Nu stiu care e cel mai bun...sunt multe, eu folosesc abs workout si i destul de ok pentru ca i pe nivele.Sunt deja la nivelu 2 si fac in fiecare zi.

Level1: http://www.youtube.com/watch?v=X00_XjBCY0c

Level2: http://www.youtube.com/watch?v=XRA2H853gUM

Restul le gasesti pe Youtube.

P.S.:Daca ai gantere acasa incearca sa faci abdomene cu ea la piept;)

| Jose86 a răspuns:

Uite ce cred eu tu daca ai 1.82 si 58kg esti chiar foare slab ar trebui sa ai macar 70 si app abdomenul il ai pentru ca esti slab.