| Serban_Cristy_1997 a întrebat:

Salut am o intreare ma duc la sala zi de zi si fac exercitii destul de grele intrebarea mea este de ce pun asa de greu masa usculara multi oameni i-mi spuneau ca mai trebuie sa fac si pauze.

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Antrenament zilnic = progres lent...

Muschii cresc in zilele de pauza, tu daca ii lucrezi zilnic ei CAND sa mai creasca? Normal ca progresezi ft greu.

| Gabriel9707 a răspuns:

Weekend-ul ar trebui sa il ai ca si repaus, dar ca sa pui masa musculara ai nevoie si de o alimentatie potrivita.

| HadesSs a răspuns:

Ca incepator daca mergi luni, miercuri si vineri e deajuns.De asemenea e importanta alimentia si odihna, ai rabdare si vei progresa.

| siriusblack98 a răspuns:

Masa musculara creste extrem de greu sau chiar stagneaza daca lucrezi zilnic.Alta chestie,depinde ce exercitii ''destul de grele'' faci tu,in ce fel te antrenezi, cate exercitii, serii si repetari faci per grupa, alimentatie, program de odihna.Si ora de gramatica:''imi'' se scrie legat.Pentru ca ''i'' si ''mi'' vin ambele tot de la ''EU'' deci mie imi nu ''i-mi''.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia invata si tu gramatica, sa vezi ce repede o sa pui si masa usculara!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti trebuie mai multã frecventa la acele grupe musculare, incearca antrenamentele upper/lower body sau full body.