Da, proteinele nu iti fac nimic rau, ele iti ofera o masa, de exemplu carne necesară sau ce ai nevoie, daca n ai timp de o masa, iti poti face un shake, si totul e ok. Nu o sa iti faca nimic rau, nu iei steroizi sau altceva, iei proteine. Bafta in continuare!
Carne = proteine
fasole = proteine
etc.
tu iei proteine praf, diferenta fata de carne si fasole e ca au mai putine calorii, si atat
deci, e ca si cum ai fi intrebat daca ai voie carne
Nu e acelasi lucru, proteina asta procesata este ca mancarea cu E-uri si structral este o diferenta pe care ficatul o va sesiza, nu zic ca face rau instant iar rezultate apar in dezvoltarea corpului dar numai spuneti ca e acelasi lucru caci nu este. Vitamina C luata dintr-o pastila nu este la fel pentru organism cu vitamina C cand mananci o lamaie, de ce pentru ca prima este obtinuta in laborator, asa si cu proteinele de la cutie! Pe de alta parte chiar daca primesc hate (nu-mi pasa!) eu unul nu as face sala la 15 ani nu de alta dar ai sa faci cu greutati din ce in ce mai mari in timp vei vedea si rezultate si la un mement dat vei claca, si eu am facut acest lucru ajunsesem la greutati foarte mari pentru corpul meu si l-a un moment dat m-am accidentat. Cand ai peste 20-25 de ani ai si minte putin mai multa si vei intelege ca a lucra cu greutati mari iti afecteaza coaloana, articulatiile, asta daca nu esti printre cei cativa nascuti pentru powewrlifting care oricat ar apasa pe corpul lor nu patesc mai nimic.
Dpdv al faptului ca are voie sau nu
ESTE **EXACT** ACELASI LUCRU
intrebarea NU era care e diferenta dintre proteina din carne, fasole sau pulbere la punga
ci (inca odata) daca are voie sau nu!
Intradevar...se pare ca el a inteles altceva
dar mersi de sfat...o sa il iau in calcul doar ca eu nu stau mult acasa si de aia intreb
Daca voi ziceti ca am inteles altceva, ei bine eu fac culturism si carcotasulvesel n cred.
Da ai voie proteine oricand, in schimb exista o perioada de timp din momentul in care nu ai facut niciodata sala sau revii dupa o pauza indelungata in care la varsta de sub 40 ani (un exemplu aici) corpul produce natural o cantitate de testosteron mai mare decat in mod normal, cum se traduce asta? In primele 3-4-6 luni poti face sala "natural" si vei pune ceva pe tine, faptul ca acele 3-6 luni difera de la organism la organism este adevarat. Dar eu in primele 3 luni nu as lua nimic ci as incerca sa invat sa exect corect exercitiile dupa 3 luni te poti orienta catre o proteina de calitate daca consideri necesar acest lucru. Dar ce stiu eu, poate altii se pricep mai tare
Andrei16263829 întreabă: