@Alexandru77898655555 Nu iti recomand sa comanzi de pe net daca nu ai sursa sigura confirmata. Am tot auzit de tepe prin faptul ca fie coletul nu a mai ajuns, fie calitatea a fost foarte slaba si iti dai seama cam la ce se poate ajunge cand te joci cu anabolizante facute prost. Cel mai "sigur" daca intr-adevar vrei sa bagi asa ceva ( nu iti recomand dar it's your choice ) este sa discuti intre 4 ochi cu antrenorul de fitness de acolo la modul foarte serios ori cu orice alt antrenor de fitness acreditat pentru ca intotdeauna au surse si cunostinte in domeniu.
De ce-ai vrea să folosești steroizi? De cat timp faci sala si ce dietă ai?
Fac sală de aproape 4 ani mănânc 3200 de kcal pe zi ma antrenez de 6 ori pe săptămână iar am doar 85 de kg cand m-am apucat aveam 77 de kg sunt si ectomorp a-și dori sa folosec steroizi m-am documentat 2 luni de zile si am ajuns la concluzia ca anavar ar fi cel mai sigur dar mi-e frica că marea majoritate din steroizi de la noi sunt facuti prin garaje in india sau pe vapoare
Sincer nu am informatiile necesare de unde poți achiziționa, dar probabil găsești si site-urile de la noi... Cand vine vorba de steroizi, nimici nu e safe ..atat timp cat nu faci tu doapele, n-ai de unde sa stii.
Poți incerca si de la noi, si sper ca stii si de pct care este necesar.
@Alexandru77898655555 Nu iti recomand sa comanzi de pe net daca nu ai sursa sigura confirmata. Am tot auzit de tepe prin faptul ca fie coletul nu a mai ajuns, fie calitatea a fost foarte slaba si iti dai seama cam la ce se poate ajunge cand te joci cu anabolizante facute prost. Cel mai "sigur" daca intr-adevar vrei sa bagi asa ceva ( nu iti recomand dar it's your choice ) este sa discuti intre 4 ochi cu antrenorul de fitness de acolo la modul foarte serios ori cu orice alt antrenor de fitness acreditat pentru ca intotdeauna au surse si cunostinte in domeniu.