| albertosso a întrebat:

Am o mica problema! Acum un an si jumatate in urma unei probleme m-am oprit din a mai juca fotbal la scoala unde eram. Mai precis, eram portar. Dar acum la liceu in clasa a 10-a m-am gandit ca am gresit in momentul in care m-am retras. Asa ca m-am gandit sa revin in echipa clasei... numai ca nu mai am performanta, nici conditie fizica ( la cei 1.83 m si 57 kg ale mele). Reflexele imi sunt, in schimb, surprinzator de bune ( doar ca scap mingea din mana daca vine cu putere prea mare - nu folosesc manusi ) Ce ma sfatuiti? sa continui? sa incerc? merita? orice raspuns e bine venit.

Răspuns Câştigător
| Vickyy a răspuns:

E normal sa iti pierzi conditia fizica.Dar reflexele nu se pierd niciodata! Reapuca-te, merita sa reincerci.

9 răspunsuri:
| MadNNNeS a răspuns:

Daca joci fotbal asa(intrebi daca merita)... mai bine nu mai incerca. Fotbalul il joci de placere.

| albertosso explică (pentru MadNNNeS):

Daca nu as juca de placere... intrebarea nu ar mai fi aici. ideea principala este ca nu joc inca. Cand ma intreaba daca vreau sa intru le zic ca " mai tarziu ca nu sunt in stare acum". (Sunt negativist si de multe ori moralul ma darama - poate ca si asta este o problema: frica de esec )

| MadNNNeS a răspuns:

Atunci incearca sa joci... orice lucru facut din placere mai devreme sau mai tarziu da roade.

| corolav a răspuns:

Dacă ştii că ai reflexe şi calităţi pentru postul de portar şi vrei să o faci la modul mai serios, caută o echipă, un antrenor priceput şi munceşte. Nu te descuraja. Cunoştinţele pentru acest post se învaţă cu timpul. Dar, e un post dificil şi muncă mai multă decît a tuturor celorlalţi. În mod categoric! Dar...nu te descuraja!

| albertosso explică (pentru corolav):

Da! apreciez mesajul tau dar eu nu mai sunt la varsa la care sa caut o echipa.Am 15 ani... zic eu ca deja trebuie sa fi profi rau de tot ca sa rezisti intr-o echipa. mersi mult oricum

| corolav a răspuns (pentru albertosso):

Dragă prietene, acest supranume al tău, pe care ţi l-ai luat tu nu e prea corect. Ai auzit şi tu ceva, de pe undeva, şi l-ai plantat aici. Corect ar fi trebuit să fie Albertosi, şi eventual urmat de un număr pentru a te putea loga. Acest Albertosso, a fost de fapt Albertosi, şi Enrico, un mare portar italian al anilor '60 ( născut la 2 noiembrie 1939) care a jucat la Fiorentina şi Cagliari şi a avut 34 de meciuri în poarta echipei naţionale a Italiei, între 15 iunie 1961 şi 1972, cu un bilanţ de 19v, 9 n şi 6p. Revin şi spun: dacă crezi că ai într-adevăr calităţi şi un fizic bun de portar, încă nu e tîrziu pentru a te prezenta la o echipă de juniori.

| negru30 a răspuns:

Da - continua - ai sa reusesti

| albertosso explică:

@ corolav :1 Cu tot respectul, numele( sau pseudonimul) meu nu are nici o legatura cu tema asta.

| Bombonikk19 a răspuns:

Incercare moarte n-are