E normal sa iti pierzi conditia fizica.Dar reflexele nu se pierd niciodata! Reapuca-te, merita sa reincerci.
Daca joci fotbal asa(intrebi daca merita)... mai bine nu mai incerca. Fotbalul il joci de placere.
Daca nu as juca de placere... intrebarea nu ar mai fi aici. ideea principala este ca nu joc inca. Cand ma intreaba daca vreau sa intru le zic ca " mai tarziu ca nu sunt in stare acum". (Sunt negativist si de multe ori moralul ma darama - poate ca si asta este o problema: frica de esec )
Atunci incearca sa joci... orice lucru facut din placere mai devreme sau mai tarziu da roade.
Dacă ştii că ai reflexe şi calităţi pentru postul de portar şi vrei să o faci la modul mai serios, caută o echipă, un antrenor priceput şi munceşte. Nu te descuraja. Cunoştinţele pentru acest post se învaţă cu timpul. Dar, e un post dificil şi muncă mai multă decît a tuturor celorlalţi. În mod categoric! Dar...nu te descuraja!
Da! apreciez mesajul tau dar eu nu mai sunt la varsa la care sa caut o echipa.Am 15 ani... zic eu ca deja trebuie sa fi profi rau de tot ca sa rezisti intr-o echipa. mersi mult oricum
Dragă prietene, acest supranume al tău, pe care ţi l-ai luat tu nu e prea corect. Ai auzit şi tu ceva, de pe undeva, şi l-ai plantat aici. Corect ar fi trebuit să fie Albertosi, şi eventual urmat de un număr pentru a te putea loga. Acest Albertosso, a fost de fapt Albertosi, şi Enrico, un mare portar italian al anilor '60 ( născut la 2 noiembrie 1939) care a jucat la Fiorentina şi Cagliari şi a avut 34 de meciuri în poarta echipei naţionale a Italiei, între 15 iunie 1961 şi 1972, cu un bilanţ de 19v, 9 n şi 6p. Revin şi spun: dacă crezi că ai într-adevăr calităţi şi un fizic bun de portar, încă nu e tîrziu pentru a te prezenta la o echipă de juniori.
@ corolav :1 Cu tot respectul, numele( sau pseudonimul) meu nu are nici o legatura cu tema asta.
Georgianabb întreabă: