anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut am o problema(la ambele picioare) osul de sub rotula ma doare daca fac genoflexiuni sau daca nu il tin intins cand merg nu e nici o problema, mentionez ca am facut niste genoflexiuni acum 2 saptamani si nu mai scap de durede am mai patit o data si a trecut dar acum pare mai sever

7 răspunsuri:
| わたなべ久美子 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la medic!batting eyelashes

| JokerV a răspuns (pentru わたなべ久美子):

Kimiko nu stiu ce mama dracului ar putea sa imi faca si un doctor. ca de vreo 2-3 saptamani nu mai scap.

| Dkgray a răspuns (pentru JokerV):

Din cate stiu eu un doctor este o persoana care are in spate niste studii superioare si se ocupa printre altele cu vindecarea persoanelor(sper ca prinzi ironia). Tu ai o problema medicala, deci nu ti se pare logic sa consulti o persoana specializata care te poate ajuta?!
Probabil e o leziune a meniscului dar asta vei afla dupa un consult medical.
Pana atunci pauza de la orice exercitiu care pune presiune pe zona respectiva.

| JokerV a răspuns (pentru Dkgray):

Asta m-am gandit si eu ca ma ceva cu menisc am sa ma duc la doctor daca nu imi trece pana la sfarsitul saptamani, se fac 3 saptamani deja

| ExtreamL4D a răspuns:

Aceasi problema am si eu doar ca eu am la maini la incheieturi, nu pot sa fac mai mult de 3 -4 flotari, deaorece zici ca imi iasa osu afara happy

| JwcFree a răspuns:

Pai ori de la crestere, ori ai apofizita, eu am apofizita si in trecut nu puteam face genoflexiuni de niciun fel, dupa un timp o sa iti treaca happy

| JokerV a răspuns (pentru JwcFree):

Eu cred ca am pus presiune pe genunchi ofi ca am facut genoflexiuni cu 30kg in spate?