"am făcut și ceva mușchi spre exemplu înainte nici nu puteam sa încordez brațul că nu aveam ce acum pot și se și vede ceva, ideea este că am făcut mușchii"
Ți-ai dat singur răspunsul. Compoziția ta corporală se schimbă, pierzi grăsime, dar câștigi mușchi, iar ca volum un kg de grăsime e mult mai mare decât un kg de mușchi. Poți să ai 90 kg și sa arăți ca un butoi, sau la aceleași kg să arăți tonifiat. Nu te mai cântări foarte des, vezi ce îți arată oglinda. Eu într-o lună de sală am pus doua kg pe mine, deși mi-a dispărut colacelul de salvare, dar se vede la picioare, fesieri și brațe că sunt mai definite. Legat de mâncare, ar trebui să ai 3 mese pe zi, și să îți calculezi necesarul de proteine, grăsimi, carbohidrați și fibre. Sunt destule site-uri, nu trebuie să le iei exact, fiindcă nu au de unde să știe compoziția corporala sau deficientele, dar să te apropii de acele valori, și să îți faci o listă cu alimentele pe care le consumi de obicei să vezi cam ce valori au ele și cum le poți folosi în alcătuirea meselor în fiecare zi. Succes!
Nu știu cum să fac sa scap mai repede de mai multe kg.
Nu poți ști ce nu se poate.
Continuă și nu te grăbi.
Tu lucrezi fiecare grupa de 2 ori pe saptamana? Cine ti-a facut un program atat de PROST?
Slabesti in functie de deficitul caloric. Cu cat e mai mare, cu atat slabesti mai mult. E bine 4 kg intr-o luna. Slabeste / scade caloriile gradual, nu te infometa, altfel pe urma te vei ingrasa la fel de repede.
Pai eu as vrea daca se poate sa scad cat mai mult cat mai repede macar daca as putea sa dublez in loc de 4 să slăbesc 8 pe lună
4 kg pe lună să slăbești e perfect. Mai mult nu ai cum, cazi jos după 4 zile de deficit caloric mare. 16 kg vei slăbi în 4 luni și nu vei avea nici o problemă după aia. 8 kg pe lună nu poți slăbi. Înseamnă 56.000 de calorii să consumi într-o lună și să nu mai mănânci nimic.
Pai ti-am explicat cum. Spor!
Nu forta slabirea, ca nu e sanatos. Alimenteaza-te de cel putin 3 ori pe zi: aceiasi mancare servita de 2 ori pe zi ingrasa, sarvita de 3-4 ori pe zi, nu.
Nu te astepta sa se intample minuni in cateva luni. 4kg/luna e destul de mult. Eu am slabit 10kg in trei ani prin dieta alimentara, mancand pe saturate si aproape orice, fara sa alatur diferite alimente. Imi mentin greutatea, cu toate ca mananc inclusiv slanina, fara sa exagerez.
O sa slabesti ai rabdare eu am 94 de kg si bag tot 2 mese la zi ca ma trez in jur de 12 la amaiaz si pana mananc ii 14. eu vreau sa ajung la 100 tu vrei invers. eu in afar de apa plata si creatina nu beau nimic nici un suc nici energizant cafea nimic. tine te de sala ca programul ii bun cu antrenamentul burta scade mai greu ca ii grasime multa dar de la abdomene se mai arde. si eu am burta bine nu mare gen asa nu stiu cum sa Zic potrivita peste normala putin mao mare doar ca eu nu fac abdomene deloc am ceva problema cu stomacul si ma doare cand fac. Ma axez doar pe masa nu pe patratele si definire. eu zic sa faci sala mai departe ca asa ti arderea tie unii slabesc mai rpde altii mai greu fiecare are corpul diferit ca si o pastile tie iti trece durerea de cap cu ea si la altul deloc cu aceeasi pastila. so powerr
2 ori pe zi e extrem de putin, ce sala faci cu 2 mese pe zic? bambilici?
barem sticla de suc sa fie fara zahar, cu indulcitor…
sala cere rabdare, foarte multa. daca faci totul ca la carte ai rezultate
Trebuie sa mananci mai multe proteine sau alimente care sa contribuie la slabire
Salut! Îți recomand să te duci pe internet si să îți calculezi caloriile de menținere apoi scazi cu 200-300 si vei fi in deficit, mănânci prea puține mese, încearcă să îți cântărești caloriile si sa mananci mai multe mese pe zi bogate in proteine si cu puține calorii dar si bogate in fibre pentru ați ține de foame. Și hidratarea e un lucru important, bea cel puțin 300 ml pe 10 kg de greutate corporala. Sper ca te-am ajutat!
În afară de sportul pe care îl practici, te pot ajuta cu un ceai foarte bun de slăbit, testat in laboratoarele de ultima generație, dar care nu a aparut inca pe piata.Contra cost, te pot ajuta.da-mi un mesaj
Ceaiurile de "slăbit"sunt o mare prostie, singurul lucru care te ajuta într-adevăr este deficitul caloric
Bunaaa! Si eu m-am confruntat cu kilogramele in plus pentru foarte mult timp din pacate. si nu credeam in ceaiuri de slabit, apa cu lamaie sau in alte chestii de genul acesta, pana ca o prietena de a mea sa-si achizitioneze niste suplimente pentru aceasta cauza pe nume EXIPURE, are ingrediente naturale care ajuta la digestie si digestia are legatura cu greutatea(cu cat digeri mai greu ceea ce mananci cu atat iei mai mult in greutate, dar pentru asta sunt aceste suplimente, sa te ajute sa digeri mai usor)
Nu fac reclama sau ceva in genul, dar si pe mine si pe prietena mea ne-a ajutat extrem de mult, am slabit in 7.4kg in aproximativ 2 saptamani, iar prietena mea 8.6kg in aproximativ 3 saptamani.
Poti sa le achizitionezi de pe acest site https://bit.ly/3yzMGsH daca te intereseaza.
Daca te hotarasti sa le achizitionezi, sper sa te ajute la fel de mult cum m-au ajutat pe mine si pe prietena mea! Numai bine.