| Greg55 a întrebat:

Salut am primit o comanda de steroizi cam 150 de fiole dar am observat cu stupoare ca st expirate de o saptamana se mai pot folosi in situatia asta

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca folosesti tot ce am intalnit in intrebarile tale, scuze, dar cauta-ti loc de veci de pe acum. Sunt impotriva steroizilor de orice fel.

| Cosmin86 a răspuns:

Ai macar 10 ani de sala + mananci de MINIM 1500 de lei pe luna, ca sa bagi stero? Sau esti doar un prostalau care vrea si el muschi cu steroizi?

| Greg55 explică (pentru Cosmin86):

Salut cosmin fac sport de performanta de 9 ani am la activ am 4 ani de box si 5 ani de UFC plus sala si da mananc pe zi 9000 calorii pe zi tot pus la punct proteina 600 gr consum numai carbohidrati complecsi nu consum deloc fast-food sau mancaruri procesate somnu e ok antrenamente bune si da am consumat steroizi

| Cosmin86 a răspuns (pentru Greg55):

Atunci inseamna ca stii ce faci!
Scuze ca te-am judecat pripit, dar 90% de aici care vor stero cred ca fac muschi cu flotari zilnice...

p.s.: in afara de Diana Belbita nu stiam ca mai avem romani in UFC

| Greg55 explică (pentru Cosmin86):

Da stiu omule asa este multi copii baga in ei anapolon si fara nimic altceva ei nu stiu ca la orice ciclu de steroizi iti trebuie testosteron ca baza ei nu stiu de antiestrogeni cum sa foloseasca si ce doze
Eu folosesc pe ciclu 20 mg tamoxifen 1mg de armidex pe zi si 50 de proviron plus ca fac analize la doua luni pe ciclu am grija de nivelu colesterolului a tensiuni arteriale ma hidratez foarte bine sa nu am probleme cu rinichi si am grija de multi factori odihna alimentatie antrenamente +ca nu consum alcool deloc nu fumez sau chestii din astea astia care isi cumpara si ei o cutie de Danabol si o iau de pe ureche si mananca biscuiti si mai baga o bere sigur nu vor face nimic poate doar o retentie urata de apa si multe dezechilibre in corp Daca esti hotarat ca sportiv sa te dopezi trebuie sa iti asumi niste riscuri si sa iti asumi in primul rand ca trebuie sa ai o viata disciplinata din toate punctele de vedere pentru ca sportul nu se inpaca bine cu alcoolul tutunul si noptile pierdute

| siriusblack98 a răspuns:

Te sfătuiesc să nu.

| Legion7X a răspuns:

Cred că sti că rich Piana a murit din cauza steroizilor plus alte substante. Nu lăsa să se umple paharul pentru că va fi prea târziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se strica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Și las-o mai ușor cu steroizii. Am vazut intr-o intrebare mai veche ai spus ca folosesti si trenbolone. Nu stau aici sa iti înșir motive pentru care nu sunt recomandate aceste substanțe, cred ca e la mintea cocoșului. Dar macar daca folosesti foloseste cât mai puțin. Macar esti culturist de performanță? Sau orice gen de sportiv? Sau iei doar asa sa fii tu "mare" de plăcare? laughing

| Roberrt21 a răspuns:

Nu le mai folosi, în special nu mai folosi steroizi happy nu te mai dopa