Am intrebat cativa tovarasi (eu nu am jucat niciodata la total bet), iar acestia mi-au spus se mai intampla sa fie probleme cu validatul biletelor pe site. Mergi la agentie cu biletul si vezi ce zice casierita. In caz ca nu-ti da banii (eu zic ca normal ar fi sa ti-i dea), intreab-o ce e gresit pentru ca acel meci W2 intr-adevar s-a terminat 1-1.
Daca ai gresit rezultatul atunci nu primesti cota 1 si daca n-ai jucat un sistem redus, de ex.8/9 atunci biletul este necastigator.
Uita-te la regulamentul de pe pe site-ul oficial al casei de pariuri si te lamuresti.
Tu ai nevoie sa te lamuresti, am zis eu ceva ca am gresit rezultatul? crezi ca nu stiu regulamentul? trebuia sa primesc cota 1, pentru ca s-a facut egal, iar eu am pus winner 2 nu 2 solist.
Daca inca nu ai rezolvat problema, poti sa-mi lasi, te rog, codul de verificare online aici, pentru a putea vedea si eu biletul? Cred ca asa te-as putea ajuta.
Am intrebat cativa tovarasi (eu nu am jucat niciodata la total bet), iar acestia mi-au spus se mai intampla sa fie probleme cu validatul biletelor pe site. Mergi la agentie cu biletul si vezi ce zice casierita. In caz ca nu-ti da banii (eu zic ca normal ar fi sa ti-i dea), intreab-o ce e gresit pentru ca acel meci W2 intr-adevar s-a terminat 1-1.
anonim_4396 întreabă:
Georgianabb întreabă: