| OchiCapruii a întrebat:

Am sa incep spunandu-va povestea mea.Sunt baiat, am aproape 15 ani, si joc fotbal.Chiar ma pricep,am viteza,sunt ambitios,fac pressing,sut bun,dribling, cam tot ce imi trebuie.Problema e ca obosesc foarte tare la inceputul meciului,dupa parca uit de oboseala,imi intru in ritm si deja incep sa "joc" in adevaratul sens al cuvantului.Din vara m-am dus la un club de fotbal,la care, desi echipa mare e in liga a 3-a si merge foarte bine,noi la juniori avem un antrenor slab,care nu se dedica deloc, pur si simplu nu ii pasa.Ma asteptam sa fie altfel,dar avem o singura victorie, si aceea obtinuta prin neprezentarea echipei adverse.Sa nu mai spun ca din atacant,antrenorul m-a pus fundas din cauza ca oricum nu avem niciun mijlocas ca lumea,iar mingile nu am cum sa mi le fac singur si sa ajung in fata portii,asa ca a decis sa ma bage in aparare,unde nu ma descurc chiar asa de rau,dar tot pierdem la diferenta umilitoare,fara sa avem macar vreun gol marcat.S-a terminat turul,si am inceput si m-am dus la antrenamente la echipa scolii din satul meu( echipa la care sunt legitimat e intr-un oras vecin),dar aici in sat,problema e ca am fost la un singur antrenament,asa ca ieri n-am putut juca ca titular la faza zonala,deoarece nu ma cunoasteau cei de acolo,chiar daca eu am potential,in fine,am intrat cam jumatate de repriza pe meci, dar am castigat detasat cupa.Intrebarea e:sa raman la echipa de club si sa sper ca o sa apara ceva jucatori mai buni,o sa ne descurcam mai bine si poate o sa ajung cineva in fotbal(chestia e ca acolo nu pot merge la antrenamente din cauza ca ele au loc cand eu sunt la scoala,ma duceam doar la meci),sau sa merg aici in sat,unde suntem cam cei mai buni,si sa incerc sa arat lumii ca merit sa joc ca titular? Ma gandesc ca aici,nu prea am sanse sa fac pasul spre fotbalul mare, deoarece nu e un club specializat.Voi ce ziceti?

3 răspunsuri:
| dorin1990 a răspuns:

Da asa e! Romania asa pierde talente..in fine sa revenim.eu as zice sa continui cu clubul specializat deoarece totusi de acolo o sa ai sanse pe viitor daca te vede cineva sa te cheme la o echipa mai buna in care sa te faci cunoscut, incearca sa iti creezi legaturi relatii cu antrenori sa mergi la diverse scoli de fotbal sau la concursuri de genul romanii au talent unde te vede multa lume, in locuri unde poti fi observat si apreciat la adevarata valoare.

| Alexandru_Cristian_1999_CquJ a răspuns:

Pai eu zic sa te duci la scoala de fotbal pentru ca acolo mai faceti meciuri si poate te vede vreo echipa mai buna si te ia....Eu asa am facut si acum sunt la una dintre cele mai bune echipe de fotbal din Suceava.

| Robi673547 a răspuns:

Poti vorbii cu antrenorii de la celelalte echipe sa te vada si altele... te descurci tu.