Eu zic sa ai 3 mese pe zi la ore fixe si intre el doar un mar sa un fruct oare care! ora cea mai tarzie de mancat sa fie 7 sau cu 3 ore inainte de somn inca ceva mult sport min 30 min pe zi...alergat. abdomene mai ales... FUNDA?:* mie mi-o mers
Http://www.youtube.com/watch?v=p1DuYw8dxZs
http://www.youtube.com/watch?v=6zxtubzHEgI&feature=related
incearca modurile din video :) insa nu uita ca pe linga gimnastica sa consumi mai putine grasimi (peste, piine.etc.) si mai multe vitamine, sper sa te ajute, bafta :)funda?
Pai poti merge la sala : 50 de min pe banda, si 10 minute pe stepper dar in timp ce faci sala sa ti un program alimentar bazat pe foarte multe legume si carne recomandata de :peste,vita sau pui, gatite fara ulei,dar programul sa fie foarte bine stabilit, la sala poti sa iti iei un antrenor care te v-a ajutat cu exercitiile necesare pentru kg tale si cu programul de alimentatie, daca doresti sa faci singur fara antrenor, poti face ce am zis mai sus : 50 min banda si 10 min pe stepper desigur poti face propriul tau program, daca vrei sa faci acasa, fa multe abdomene, dar programul alimentar e obligatoriu si sa consumi multa apa. Succes!!
Sper ca te.am ajutat. Funda?.