| DoarIntrebare a întrebat:

Am și eu nevoie de câteva sfaturi. Am 16 ani 1, 73 60 kg. Am puțină burtă. Ce mi-ati recomanda să fac? Eu am inceput sa fac calisthenic in fiecare zi mai înainte de culcare, fac 20 min full body si după beau apă. Este bine ce fac eu? Ce sfaturi mi-ați putea da? Mi-ați recomanda ceva suplimente și daca da, ce fel de suplimente sau un suc, shake?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Exercitiile calisthenice sunt mai mult pentru masa musculara. Da, normal ca arzi si cu ele calorii, dar ca sa fie mai eficient combina-le cu un cardio.

Si de ce doar 20 de min? Fa mai rar si fa 1 ora. Mai bine 3 antrenamente serioase pe saptamana, de 1 ora, cu pauze scurte intre serii, decat "zilnic si prost".

| DoarIntrebare explică (pentru Cosmin86):

Ai putea să mă ajuți cu un program? Spre exemplu luni abs, biceps etc... Si restul o sa caut eu pe YouTube ce fel de exerciții sa fac. Apropo mi-ai recomanda ceva sa beau după? Unii prietenii dupa exerciți beau suc

Ai putea să-mi recomanzi un program? Spre exemplu luni abs, biceps miercuri. etc Si apropo mi-ai recomanda sa beau ceva după? Unii prieteni beau suc sau mănâncă fruce ( eu exercițiile le fac înainte de culcare )

| Cosmin86 a răspuns (pentru DoarIntrebare):

Nu poti sa le faci in alta perioada a zilei?
Da, prietenii tai beau suc si mananca fructe, deoarece zaharul/fructoza ajuta la refacerea glicogenului dupa antrenament.

Ce alimentatie ai acum?

Ajutăma cu un program

| Cosmin86 a răspuns (pentru DoarIntrebare):

"ajuta-ma"

Asta e destul de bun:
https://www.culturism.ro/......amana.html

6 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Multa miscare, alergari, coarda bazin!