| Allyn0013 a întrebat:

am 1, 72 si 80 kg si vreau sa merg la sala ce program imi recomandati?

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Pai e un proces mai complicat. Conteaza ( in ordinea importantei ) : alimentatia, odihna, antrenament, suplimente.
Trebuie sa-ti faci o alimentatie in functie de greutatea ta, sa-ti asiguri 1.5 gr de proteina / kilocorp si un program de antrenament inteligent.
Poti gasi exemple de programe pe culturism.ro, forum, sectiunea "jurnal personal", dar nu trebuie sa copiezi un program de acolo, ci sa intelegi principile si apoi iti faci tu propriul tau program.

9 răspunsuri:
| emisefd a răspuns:

Pentru inceput nu-i destul dca vrei sa slabesti incepe cu 100 de abdomene nu e mult eu faceam 400 si 300 la o distanta de timp de 3 luni si rezultatele sau vazt si am facut asta doar o noapte oricum daca vrei rezultate rapide sa faci 100 si daca nu tot asa deoarece 20 30 e putin daca faci pe zi o sa veezi in o saptamana doua si sa alergi o jumate de ora o sa zlabesti si 100 nu tia mult 1o minute 5 inutea atat imi ia mie tie 10 si n-am musci.

| RefresHAllecs a răspuns:

Ca sa slabesti nu trebuie neaparat sa mergi la sala...
poti slabi acasa facand:
urmatorul Program:
Sa nu mai mananci paine multa
sa nu mananci varza multa
sa faci 1 Zi 30 abdomene
2 zi 40 abdomene
3 Zi 50 abdomene
si poti alerga in fiecare dimineata
30 de minute sa te mentii in forma si a da jos din Kilogram si sa nu mai mananci prostii!
exbig grinulciuri: ex pizza laughing,, Chipsuri laughing
Si mai reduce Din Carne laughing

| JokerV a răspuns (pentru RefresHAllecs):

De ce sa nu manance varza?

| RefresHAllecs a răspuns (pentru JokerV):

Scz am gresit eu sa mananci cat mai multa varzawinking
Am gresit sad

| JokerV a răspuns (pentru RefresHAllecs):

Ma si gandeam...

| Cosmin86 a răspuns (pentru RefresHAllecs):

Poate nu vrea sa slabeasca, poate vrea sa faca muschi

| Allyn0013 explică (pentru Cosmin86):

Da asta vreau big grin

| Cosmin86 a răspuns (pentru Allyn0013):

Pai e un proces mai complicat. Conteaza ( in ordinea importantei ) : alimentatia, odihna, antrenament, suplimente.
Trebuie sa-ti faci o alimentatie in functie de greutatea ta, sa-ti asiguri 1.5 gr de proteina / kilocorp si un program de antrenament inteligent.
Poti gasi exemple de programe pe culturism.ro, forum, sectiunea "jurnal personal", dar nu trebuie sa copiezi un program de acolo, ci sa intelegi principile si apoi iti faci tu propriul tau program.

| panfilioan95 a răspuns:

Daca ai vrea sa sa puii niste masa musculara a trebuie de la bun inceput sa ie niste ideal protein (redis 59lei si tribulus pentru marire putere (tratamente.ca 75lei).in privinta programului a trebuie sa tii de el cu sfintenie.luni/miercuri/vineri(spate, triceps), marti/joi/sambata(triceps, piept)aaa si vitemine cu minerale sunt esentiale in sport

| Cosmin86 a răspuns (pentru panfilioan95):

Ii recomanzi redis? laughing
Si. umeri, picoare, ai uitat de ele? si cum adica luni/miercuri/vineri(spate, triceps), care in ce zi?