| Claudiu2011 a întrebat:

Salut am si eu o intrebare.Am de facut un efort intens...adica rezistenta, alergare big grin ideea este ca fac antrenament...inca nu am facut cronometrat.Cineva mi-a recomandat o pastila rosie dintr-un pliculet de animal pump.adica e singura de culoare rosie pe langa celelalte pastile din ANIMAL PUMP.mi-a spus ca o sa am energie suficienta fara probleme ca ar mai fi dat si la o fata care a avut de alergat 2 km si a reusit fara probleme.eu nu zic ca nu pot dar as vrea sa fiu sigur si de aceea vreau sa apelez la pastila rosie; mi s-a spus sa o iau cu aprox 1 ora jumatate inainte de proba de rezistenta (sau de efortul care vreau eu sa il fac) si o sa fie bine; am inteles ca are o doza cat de cat mare in cofeina si taurina; a mai incercat cineva? da roade? mentionez ca nu beau cafea, nu beau alcool nu fumez nu ma droghez.in sensul ca nu sunt obisnuit cu cafeaua (care are cofeina).si ma gandesc ca s-ar face mai repede efectul si s-ar simti mai bine fata de unul care bea zilnic cafea nu? PS: ma intereseaza raspunsuri in special de la cei ce au luat pastila rosie de la animal pump

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu vrei sa ai probleme cu inima si nu stii cum?

| Claudiu2011 explică (pentru suntserios):

Prietene ai dreptate poate dar nu iau zilnic...sau saptamanal sau lunar...o data in viata inseamna probleme cu inima?

| suntserios a răspuns (pentru Claudiu2011):

Cum crezi ca poate organismul tau reactiona la niste substante atat de puternice + efort cand nu e obisnuit cu asa ceva?

| Cosmin86 a răspuns (pentru suntserios):

Tu nic i nu stii ce firma produce "animal pump", nu?

| suntserios a răspuns (pentru Cosmin86):

Da, da am inteles esti adeptul tampeniilor sintetice care te umfla si iti distrug organismul. Am inteles ca esti dependet de prostiile astea si le sustii, asta nu inseamna ca trebuie sa le recomanzi si altora.

Nu, sunt adeptul discutilor despre subiecte unde avem habar.

Nu am mai folosit de ani de zile... dar ma enerveaza cand vad oameni comentand despre asta si ei habar nu au despre ce e vorba!

E ca si cum ti-ar da sfaturi la volan cineva care n-a condus in viata lui si care nici macar nu stie sa schimbe viteza.

p.s. : "tampeniilor sintetice" cand cineva zice asa ceva despre suplimente in 2014... aparent n-a depasit evul mediu. In curand o sa-mi spui ca o sa ard in iad ca vorbesc la telefonul mobil!

| suntserios a răspuns (pentru Cosmin86):

Daca tie ti se pare normal sa bagi toate rahaturile in tine ca sa ti se umfle muschii sau sa rezisti sa alergi 2 km cand organismul tau nu e in stare nici sa reziste nici cand alergi dupa autobuz e treaba ta. Poti sa iti fi dat tu si doctoratul in suplimente ca tot nu e normal sa pompezi in tine o pastila care iti pune sistemul cardia la un stres enorm.

La fel cum mancare modificata genetic nu e sanatoasa nici vrajelile se supliemente "sanatoase" cum le numesti tu nu pot fi benefice. Organsimul uman / animal a fost proiectat sa isi ai nutrientii din alimentele disponibile si in cantitatile in care un organism le poate procesa natural. Repet sa pomepezi in tine o cantitate de proteine / stimuli pe care orgasnismul le ar asimila in 10 zile nu e nicidecum un lucru sanatos.

| Goldenboy97 a răspuns (pentru suntserios):

Suplimentele nu fac altceva decat sa suplimenteze alimentatie dupa cum spune si numele. Sa zicem ca ai carente de vitamana.x, y, z. Iei suplimentul respectiv, de ce sa-ti faca rau?
Acum nevoile proteice depinde de fiecare persoana, de stilul de viata.
Suplimentele nu-s rahaturi, ba din contra, folosite cu cap sunt chiar benefice. Gandirea unora este de rahat.
Si cafeaua este naturala si iti supune inima la un efort mai ridicat, mai ales in cazul persoanelor care o consuma pe post de mic dejun sau care o asociaza in cele mai multe cazuri cu tigari.

Dar nu bagi in tine cat ar asimila organismul in 10 zile.

Sa luam proteinele spre exemplu. Cand faci sala ai nevoie de 2 grame de proteina / kg-corp zilnic.

Ai 2 variante :

- asiguri complet din mancare
- asiguri din mancare + suplimente

E fix acelasi lucru.

Suplimente = mancare concentrata. Cine zice altceva are ZERO STUDII in acest domeniu ( asta am observat eu ).

Si nu baga nimeni cum spui tu "pentru 10 zile odata", asta e exces.

| Cosmin86 a răspuns:

Da, e buna. animal pump e un produs foarte bun.

Nu am luat doar "pastila rosie" ci tot pachetul, cand luam animal pump.