Eu am 14 ani si trag de imi sar capacele! nu stiu daca e bine ce fac, da pot sa zic ca arat super:X
Pai depinde de tine...sala poti face si la 5 ani.doat sa faci exercitii atat cat sa iti permita organismul, eu am 15 ani sh fac sala de 3 ani, insa la inceput iti trebuie exercitii usoare cu muklte repetari(cam o luna) dupa care poti trece treptat la exercitii grele oricum multa bafta!
Ce face?!? ma eu am 13 ani si daca ai sti cat m-am temut sa nu raman scund de cand fac sala is si mai inalt, ma la sala te poti duce da... nu ridica deasupra capului, asta i toata smecheria nu stiu la ce ai dat funda la un raspuns asa de idiot, poti sa fi de 17 ani ca daca ridici deasupra capului greutati ti se blocheaza cresterea, du-te la sala linistit DA NU RIDICA DEASUPRA CAPULUI
Ma lache (raul07), uita-te si tu am specificat ca indicat, nu am zis ca nu poti sa mergi de la 10 ani, dar la varsta pe care am zis-o eu iti poti dezvolta cel mai bine musculatura si structura oaselor asa ca nu e deloc un raspuns stupid. daca tu ai 1.60 m si tie iti convine, sa fi sanatos
Eu am 14 ani fac sala cand am inceput acum 4 luni aveam 168 am inceput sa mananc foarte serios si acum am 175
Ba eu am 17 ani si fac sala de cateva luni ..si antrenamentul trebuie facut cu program ...muschii cresc cand se relaxeaza nu cand faci intr-un a.ozi faci una nu ..as e mul mai bine... incepeti usor nu cu 100 de kg