| alinutzu_6299 a întrebat:

despre suplimente alimentare

Daca la administrare scrie sa se ia in fiecare zii si eu iau doar in zilele cu antrenament care sunt in numar de 3-4 ae vreun efect sunt constient ca poate fi mai intarziat dar totusi are vreun efect

A incercat cineva sa faca asta?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dupa mine suplimentele alimentare au mai mult efect de placebo. Totusi, cred ca este bine sa fie luate asa cum este indicat. Numai bine!

3 răspunsuri:
| SpaNu88 a răspuns:

Mai mult faci rau. o zii ai 3000 de kcal, iar urmatoara 1000. apucate de sah

| Marius96 a răspuns:

Din moment ce pe eticheta scrie ca se ia in fiecare zi, atunci dc nu iei asa?
In plus nu ai putut spune si tu despre ce supliment este vorba, este chiar asa mare secret? sau ai vrut sa vezi daca stim sa ghicim? confused
Eticheta a fost facuta despre oameni care stiu ce vorbesc, nu despre useri de pe TPU.
Daca chiar crezi ca acei oameni sunt blegi, si vrei sa le arati ca esti mai desptet decat iei, fa un experiment timp de o luna, si ia administratia care o vrei tu, daca nu ai niciun rezultat, inseamna ca ai irosit o cutie de proteine(daca despre asta este vorba) pe degeaba...
P.S: Daca sunt proteine simple, atunci ar fi mai bine daca le-ai combina cu ceva carbohidrati (dextroza)

| expertulginecolog a răspuns:

Sincer nu am incercat dar am o cunostinta medic si chiar de curand l-am intrebat acest lucru
sincer eu cred ca ar fi bine sa le iei in fiecare zi ca sa aiba un oarecare efect ori cum mult succes