Cantitatea de apa este bauta de tine este foarte mare. Intre 2l-3l este mai mult decat suficient. Iti recomand sa mananci 500 de calorii mai putin decat necesarul zilnic (https://www.csid.ro/......-10652924) iar daca poti sa faci sport/sala.
Intre 2-3L este "mai mult decat suficient"? Serios? Pe baza caror informatii? Ca n-a precizat nici greutatea, nici inaltimea, nici alimentatia, nici activitatea fizica dintr-o zi.
Ca fapt divers, un sportiv de performanta, spre exemplu, bea vreo 2L de apa doar la antrenamente (astea insemnand mai putin de un sfert dintr-o zi).
In apa nu se dizolva grasimile.
Ca urmare, degeaba bei chiar si 100 litrii de apa, va iesi din tine intregul surplus, care nu este necesar organismului tau.
Necesarul de apa pentru corpul uman este de 8-12% din greutatea corpului.
Restul apei baute in plus se va elimina prin urinare sau transpiratie.
Bei ca asa vrei tu sau ti-e sete intr-una? E prea mult. Setea excesiva poate fi un simptom al diabetului. Trebuie sa bei in functie de greutatea ta. Daca esti mic si pricajit si bagi 5 litri de apa in tine pe zi poti sa mori. Ar trebui sa te vada un medic.
Nu simt asa o nevoie mare de apa dar stau mult la pc cand vin de la lucru si am tendinta sa beau multa apa
La ce fata ai cred ca schimbi apa cu vodka; D
ce a mai buna solutie e sa dai la sapa baiete, succes
Nu am baut in viata mea si nici no s-o fac cat despre tine esti doar un troll macar eu am avut sa-mi pun o poza de profil si se pare ca tu esti asa de hidos incat nici nu tio arati.
Ce fata, ala e Kai Greene, rivalul lui Phil Heat de la Olympia din 2012 pana in prezent
passenger întreabă:
Andrei16263829 întreabă: