Salut,
In nici un caz nu ti-a oprit cresterea in inaltime faptul ca faci sala. Este doar un mit faptul ca ramai mic daca te apuci de sala de vreme si drept exemplu ti-l pot da pe Martyn Ford care are 2.04 m inaltime si face sala de la 13 ani.
Daca vrei opinia mea sincera, nu cred ca e o diferenta enorma de la 1, 68 pana la 1, 72, invata sa te placi asa cum esti. Despre faptul daca vei mai creste, sincer nu stiu ce raspuns sa iti dau, posibil, depinde totusi si de parintii tai daca ei sunt scunzi sau daca unul dintre ei e mai scund, depinde ce gena ai preluat. Tot ce poti tu sa faci e sa te odihnesti pentru ca somnul stimuleaza cresterea in inaltime si continua sa faci sala, daca faci de 3 ani sala inseamna ca ai o pasiune pentru acest sport. Mult succes!
Poti incerca sa te înalți prin diferite sporturi ce necesita sa te tot intinzi: înot, baschet, handball, volei, polo etc
Sala nu opreste cresterea in inaltime plus ca ai 17 ani pana la 18 19 ai timp sa cresti inca putin depinde de genetic daca parinti tai sunt scunzi etc nu te mai stresa cu inaltimea nu este asa fain sa fi inalt si sa dai cu capul in chesti sau sa iti mai zboare o musca direct in fata )iti spun din experienta eu am 179-180.
de crescut nu poti creste cu exercitii din cate stiu am incercat si eu succes.
Caută pe youtube.Sunt niște exerciții/metode pentru creșterea în înălțime. Cât despre sală, nu afectează. Majoritatea culturiștilor fac sală de la vârste fragede.Acum depinde, și genetica influențează creșterea în înălțime.