Inceteaza sala si mergi urgent la medic, ca poti sa ai apa la cot, infectie, luxatie sau cine stie ce.
Nu incetez sala, tocmai ce am avut o pauza de o luna de zile nu fac cu greutati foarte mari nu inteleg ce as putea sa am la 17 ani, si inainte de pauza am facut 3 luni si la fel uneori aveam dureri de cot pana acasa numai aveam nimic, nu stiu ce sa mai fac nu pot sa incep nimic ca ma doare ceva
Deci lumea iti spune pe buna dreptate MERGI LA MEDIC si tu spui nu, am 17 ani sunt superman si nu intrerup supervitalul mers la sala, nu am ce pati.
atunci ce vrei?
nu conteaza ca ai 17 ani,sigur ca ai probleme,ceva nu e bine cu trupul tau.
un om inteligent merge la medic,vede ce nu e bine si ce trebuie facut.
pot fi multe,toate serioase.
e o vorba: tineretea trece, prostia ramane pentru totdeauna.
am faut sport mult in tinerete, si antrenorul vrea performanta, nu conteaza ca tu ramai cu sanatatea ruinata.
am ramas cu coloana si picioarele praf.
un antrenor iti va spune sa te fortezi ca devii mai tare.
fals.
tare ii merge lui activitatea.
tu... exact la varsta exploziei hormonale, cand creierul fierbe si "esti convins " si "stii" orice, ca orice adolescent, ai un trup care te cam contrazice si iti atrage atentia sa fii mai potolit, sa nu fortezi.
mergi la medic.
Atunci la ce mai vi sa intrebi aici, odata ce nu esti dispus sa asculti de sfatul nostru?
Ia antiinflamator inainte de sala si pune o fasa elastica pentru a strânge cotul.
Ar trebui sa te vada un medic, posibil sa ai nevoie de mai mult decât atat.
https://www.google.com/......ps?/search
Sa mergi la un medic ortoped.
Cand fortezi articulatiile, posibil sa te trezesti cu vreun chist sinovial - o umflatura.
Ai 17 ani si deja esti plin de dureri. Ei, uite ca muschii facuti cu forta vin cu efecte adverse pentru articulatii si tendoane.
Nu stim ce "suplimente" iei, cum lucrezi, ai sau nu ai antrenor etc.
Mergi la Dr.
Nu iau niciun supliment, nu am antrenor, durerea numai este cred ca forma de executie era problema