| barajul a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare, stiti tipi aia lati cu brate mari si ceafa groasa.ce fac sa arete asa? adica banuiesc ca mancatul si sala nu sunt de ajuns..imi place cum arata asa impunator si oricat as incerca sa arat si eu asa nu reusesc. Vreau sa arat si eu ca tipul asta http://www.videogamesblogger.com/......-rusev.jpg nu vreau definire, nimic. Am mancat cat am putut, iau si proteine si fac sala de ma rup. Tot ce rezolv e ca in partea de sus sa se vada niste forme si apoi in partea de jos slanini de femeie. Nu vreau slanini si grasime, tot ce se pune merge pe burta si fund, am soldurile pline de grasime si o burta mica in partea de jos numai. inloc sa fiu asa | | sau macar asa ( ) sunt ceva de genul > < si vreau latimea aia de care vorbesc, care e secretul? va rog vreau un raspuns!

6 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Din cate observ, tipul ala e Endomorf, si face sala. Asa e corpul lui, mai dezvoltat si mai mare. Nu ignor nici varianta de a lua proteine. Probabil si asta-l face sa arate asa "umflat".

| Cosmin86 a răspuns (pentru Ineys):

Serios? de la proteine arati "umflat"?

1. si TU iei proteine ( se gasesc in mancare ), deci dupa logica ta si tu ar trebui sa fi umflat

2. proteinele "prafuri" sunt TOT MANCARE.

Mai documenteaza-te si tu inainte sa aberezi.

| Ineys a răspuns (pentru Cosmin86):

Proteinele la care ma refeream nu sunt proteine naturale... laughing. Alea care le gasesti tu in mancare sunt naturale.

Serios? Nu sunt naturale? Dar din ce sunt facute?

Sunt EXTRASE din mancare ( din lapte, albus de ou, branza, etc. ).

Ai vizitat o fabrica de suplimente in viata? Ai citit vreo carte in domeniu?

Sau doar iti dai asa cu parerea?

| Ineys a răspuns (pentru Cosmin86):

Domnu' expert, decat sa te iei de "necunostiinta" mea, mai bine spune-i tu baiatului, ce sa faca sa ajunga ca ala, daca tot vrei sa postezi ceva. laughing

I-am mai raspuns la alte intrebari, ce vrea el se rezolva in ani de zile.

p.s. : cand o sa ai si tu macar 10 ani de sala si nutritie ( +cel putin 1000 de carti citite in domeniu ), atunci te compari cu mine.

Copii PAMPALAI si firavi, imi explica ei mie de proteine care nu sunt naturale!