| alexhd a întrebat:

vedeti maine joc primul meu meci pe teren mare in liga 4 si nu prea stiu asezare in teren imi explica si mie cineva ce face mijl central plssss + vin parintii mei sa ma vada ce sa fac sa nu ma pierd ca si la antrenament ma cam pierd la minge ceva sfaturi va rog? FUNDA

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Depinde de ce fel de mijlocas central esti, respectiv inchizator ori coordonator. Inchizatorul ajuta, in principal, apararea, cautand sa recupereze mingea de la adversar iar coordonatorul ajuta, in principal, atacul, dand pase cat mai bune atacantilor.
Pentru a scapa de trac si a nu pierde mingea incepe prin a da repede drumul la mingea primita ori recuperata, dand pasa la cel mai apropiat coechipier care este liber ori degajand-o cat mai tare spre terenul advers, daca esti presat de un adversar. In acest fel nu vei pierde rapid mingea si nu vei pune in pericol poarta ta, astfel ca vei capata incredere si jocul iti va creste. Gandeste-te doar la joc si fii atent doar la acesta, nu te gandi la parinti ori altele ce nu fac parte din joc si precis vei juca bine. Am jucat si eu fotbal in tinerete, ca mijlocas coordonator, dar doar la amatori si cam asa am procedat la fiecare meci. Nu sunt doar sfaturile mele, le-am citit si eu cu multi ani in urma, date de un antrenor celebru. Succes si numai bine!

| Owakey a răspuns:

Bună!

Haha ești penibil, joci în liga 4 și nu știi poziționarea pe teren. Ce glumă proastă. Uite un sfat: lasă-te de fotbal nene.

Baftă!

| geo9090 a răspuns:

Un sfat simplu daca tot vin parinti tai sa te vada tu stai acolo si nu-i lasa pe aqia sa dea gollaughing))))

| AlexSanchez1995 a răspuns:

Owakey ff urat Ioandelasal bune sfaturiwinking