| MaryNepotu a întrebat:

Am si eu o mare intrebare si am neaparat nevoie de ajutor!

Am 14 ani, si vreau sa va intreb ( pe cei care va pricepeti in domeniu ) ce sa iau sa crec masa musculara. Am masa speciala cu accesorii pentru tras de fiare. nu e op problema asta... am incercat fara proteine sau alceva dar nu imi prea place!

Daca imi puteti recomanda ceva?
Proteine... Batoare... orice care sa fie bun pentru varsta mea si sa ma ajute in ce vreau sa fac! Mersi!

Răspuns Câştigător
| daniel_8163 a răspuns:

Sant multe,proteine, steroizi, etc.Nu cred ca la varsta ta este bine sa iei asa ceva, este prea devreme.Incearca fara asa ceva.O masa musculara mai ales ceva special daca pot spune asa se face fara stimulente si crede-ma ca stiu ce spun am facut si eu asa ceva si iti spun din greselile mele.traind la londra de ceva ani am avut suport in primul rand sa ma descurc in asa ceva.Parerea mea este ca ce poti face la sala nu fac toate stimulentele din lume, carbohidrantii, proteinele si grasimi.Multa bafta in continuare si tragere de fiare.

2 răspunsuri:
| MaryNepotu explică:

Ms mult. oricum inca nu m-am lamurit. daca nu apare altcineva cu ceva care sa ma lamureasca ai fundawinking Oricum nu pot sa trag fara sa iau nimic... nu se observa schimbari doar dupa ff mult timp... sad Asa oricum trag de aproape 6 luni

| Cena07 a răspuns:

Salut! Eu am facut 15 ani si pot spune ca trag de fiare de aproape 1 an si ceva, sunt cam slabut dar se vede. Incearca sa faci in fiecare seara cate 50 de abdomene si flotari daca ai gantere e si mai bine, fa cu ele cel putin 5-10 min, depinde si de greutatea lor. Dar nu te forta pentru ca poti risca sa faci ruptura musculara se vindeca foarte greu. Bafta in continuare si nu te lasa! Funda?