| Robertmihai133 a întrebat:

Salut.Am si eu o mare problema care la prima vedere pare banala, dar e destul de importanta pentru mine. In urmatoarele zile o sa incep sa ma pregatesc fizic pentru traseul aplicativ de la politie si am o oarecare nesiguranta in legatura cu saritul caprei si cu cele doua rostogoliri. Capra n-am sarit-o in viata mea pentru ca am chiulit de la sport si in clasa a treia mi-am sucit o vena la gat cand am facut o rostoglire si de atunci simt ca nu mai pot s-a o fac. Am 1, 83 si 80kg. Gimnastica/alte exercitii de cardio n-am facut in viata mea... doar am facut sala cam 2 ani deci forta as avea suficienta. Intrebarea mea este cam cat de greu ar fi sa sar capra la inaltimea mea? As prefera sa nu ma fac de ras fata de ceilalti elevi care o sa fie prezenti si caut aici o validare sa fiu mai sigur pe mine.Dau funda.

6 răspunsuri:
| sweetys a răspuns:

Antrenamentul il incepi cu un an inainte de admitere, porcul nu se îngrașă inainte de taiere.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu are absolut nici o importanta ca ai facut sala, ca la probele sportive nu ti se va cere sa-ti arati muschii, ci taman cea nu ai facut va trebui sa faci contra cronometru: sarituri peste capra, proba de viteza (alergat intr-un timp foarte scurt ) pe o distanta determinata, proba de rezistenta samd.

| ioana748 a răspuns:

Era bine daca faceai ceva antrenament inainte.
Ca risti sa te blochezi in fata caprei la test

| AnastasiaK a răspuns:

Nu mai bine esti nesigur și înveți acolo decât sa te duci "sigur pe tine" și după să dai în gropi?

Eu dacă am râs vreodată de cineva pe parte de sport, a fost tocmai de cei incapabili care vin siguri pe ei zici că-s sportivi de performanță, nu de cei care vine modești gata să învețe. Bine, nu neg că am ceva cu polițiștii pregătiți fizic așa ca tine, care mai aleg și munca de teren și când îi chemi pentru ceva mai grav, trebuie să-i ajuți să pună cătușele unei fete că pe ei îi bate fata (nu glumesc, am asistat la caz real). În fine, sper că ai de gând să alegi ceva muncă de birou pe viitor, caz în care îți urez succes cu traseul!

| LisaJulie a răspuns:

După părerea mea îți trebuie puține ore de pregătire cu un profesor de sport și ceva antrenament! Acum sunt destul de grele probele sportive

| Sebi2023 a răspuns:

Trebuie sa te antrenezi