E ok daca vrei sa definesti muschiul
incepi cu 5 serii de ganthere normale apoi 5 serii ciocane 5 cu bara, inainte de astea tractiuni(stii ce fel de tractiuni, nu? din alea cu mainile apropiate), iar in final tot ganthere, dar stand pe banca
Muschiul se defineste din alimentatie, NU din exercitii/antrenamente.
Alt copil mic...
i-auzi! ar fi trebuit sa va numiti Nostradamus86.ai primit raspunsul castigator de la acest cunoscator nemaivazut...sunteti cumva instructor de fitness, domnule?
nu ma pot contrazice cu matale, eu un copil mic.
Am deja mii de raspunsuri castigatoare, sunt printre primii pe site-ul asta ( si pe culturism.ro ).
Intamplator 10 ani de experienta spun ceva.
Copii mici si firavi, imi explica ei mie cum se definesc cu "programe" de antrenament!
Te-ai axat prea mult pe culturism, in schimb comportamentul lasa de dorit.ai fi putut explica tu corect, nu sa fi cainos.
Te dai mare, Nostradamus86, si nu e cazul."imi explica ei mie", dar cine esti tu? iti spun eu:un simplu personaj suparat care isi varsa frustrarile si mahnirile pe alti membrii.Ar trebui sa ajuti, nu sa te dai mare si sa insulti.
Pai ti se pare ca nu ajut?
Doar ca urasc dezinformarea.
Nu ai ajutat, doar ai facut "feat" la raspunsurile noastre.
mai rau e unul care stie si nu informeaza, decat unul care nu stie si incearca sa ajute.Tu spui doar ca alimentatia, fara antrenament defineste muschiul, neadevarat.
Deci HABAR NU AI ce inseamna "definire", ca nu ai fost in stare sa-mi raspunzi, dar comentezi...
Mai documenteaza-te inainte sa vorbesti.
Pai,de ce ti-as raspunde la o intrebare care nu are legatura cu ce a postat claudiu? De ce sa fac ce zici tu, Greg Kovacs(2)?
daca nu stii ce inseamna concret termenul de definire, ai fi putut sa pui o intrebare noua si ti-as fi raspuns cu drag.
Eu stiu foarte bine ce, inseamna definire, ca fac de ani de zile.
DAR asteptam un raspuns tampit de genul "sa dai forma muschiului", ca asa raspund copiii mici
Ce inseamna pentru tine concret "definire"?
Nu e prea bine ce faci. Încearcă programul meu de mâine. Luni: Piept si biceps, marti picioare, miercuri spate si triceps, joi pauza, vineri umeri si trapez si atât.
Poti sa argumentezi de ce nu e bine?
Ok Cosmin, la biceps, triceps am inceput sa fac superseturi : Biceps : FLEXII cu bara EZ, dupa ma duc imediat la triceps cu bara : extensii din culcat cu bara z
In total 3 x serii a cate 10 repetarii si la biceps si la triceps, dupa : Biceps:
FLEXII IN Y 10 repetarii, dupa imediat la triceps cu gantera deasupra capului : 10 reeptarii =biceps /triceps 3 serii a cate 8-10 repetarii, dupa : La biceps la gantera (ciocane) 10 repetarii, dupa la triceps imediat Extensii cu bara la scripete 10 repetarii = Biceps /triceps = 3 x seturi a cate 10 repetarii Sper ca mai intelegi vreau sa stiu daca e ok Si nu va mai certati .
Sunt exercitii de izolare, nu mi se par foarte eficiente. Primii 2-3 ani de sala, nu ar trebui sa faci brate direct.
Pentru masa musculara, bicepsii ii lucrezi cu tractiuni la bara ( palmele apropiate ) si tricepsii prin flotari la paralele si impins cu priza ingusta.
Scripetii, bara Z, etc. sunt foarte ineficiente la inceput.
La inceput te axezi DOAR pe exercitiile de baza : tractiuni la bara, flotari la paralele, impins cu haltera/gantere, ramat, indreptari, genuflexiuni cu bara, fandari, presa militara.
ATAT.