| Fifa13 a întrebat:

Am si eu o problema joc la o echipa de juniori iar antrenorul meu nu ma mai baga ca titular cu toate ca inainte ma baga cu aparitia a cativa jucatori noi am fost dat la o parte cu toate ca am evolutii mai bune ca acesti adica cu glori marcate si etc. si nu stiu ce sa fac ca sa imi castig postul de titular, va rog ajutati-ma!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Dacă vrei să joci din nou titular,eu zic să îi arăți antrenorului tău că,știi întradevăr fotbal. Arată-i că știi să șutezi bine,pasezi bine, driblezi, te miști repede în teren, etc. Asta depinde de tine, daca vrei să devi titular. Mult succes îți doresc!

| Cezar a răspuns:

Intai vorbesti cu antrenorul, si intreaba-l care-i problema nene, de ce nu ma bagi ca titular? Arata-i performantele, sa dai tot ce e mai bun din tine la meciuri. Poti sa ii provoci in anumite ipostaze pe acei jucatori noi veniti atunci cand ai un meci ca sa iti vada progresele domnul antrenor, sau poti pleca de acolo sa te transferi la o alta echipa, bafta.

| alexmzr a răspuns:

Incearca sa dai tot ce poti la antrenamente! Unde este mingea acolo sa fi si tu! Sa te vada ca alergi mult, ca-ti place ce faciwinking Fa asa si sigur o sa te bage titular.

| XkingstoneX a răspuns:

Ori e un mai bun ala care la bagat ori e nenorocit.