Nu ai nevoie de sport ca sa incepi sa slabesti. Redu portia de mancare, nu manca nimic intre mese, hidrateaza-te bine, renunta la paine si dulce si iti garantez ca vei slabi. Efortul fizic va accelera pierderea in greutate, dar nu e obligatoriu (depinde cum vrei sa slabesti).
M-am apucat din nou de slabit si deja 1 kg l-am dat jos. Incet, dar sigur. Si nu ma opresc aici!
Nu e problema ca nu vreau sa alerg, chiar mai ies dar pe la 3-4 dimineata cand nu e nimeni pe strada, ma chinui sa trec peste "rusinea" asta, chiar m-am gandit sa apelez si la un psiholog pentru problema asta.
Nu aveti stadion sau ceva de genul? In caz ca nu...nu e nicio problema! Eu nu cred ca lumea se va uita urat la tine, e mai mult decat normal in ziua de azi sa iesi la alergat. Lumea probabil ca vede ca esti gras, asa ca probabil se gandesc ca vrei sa slabesti, cu atat mai mult e ok. Mai rusine ar trebui sa iti fie daca te vad cu shaorma in mana.
Si mie mi se pare naspa sa alerg! am intrat pe Facebook pe un grup care te ajuta sa slabesti! din aprilie pana in prezent am slabit 6 kg doar din alimentatie! Poti si mai mult, dar eu nu am renuntat la nimic, la dulciuri sau la sucuri! te ajuta cu ceva daca dau numele grupului?
Da, mie mi-e lene sa alerg, sa zic asa, nu le prea am cu sportul deloc! intra pe Facebook pe grupul : FIXUL care iti schimba viata! sunt cateva fisiere acolo, mai poti pune o intrebare si pe grup sau poti sa te uiti la postarile vechi! eu sunt foarte multumita, nu am renuntat la dulciuri, pentru ca nu pot, nu am renuntat decat la mancatul dupa ora 19! sunt multumita de rezultatele mele
Nu are de ce sa iti fie rusine, te gandesti ca mergi pana la magazin sau oriunde vrei doar ca alergand. Poate te ajuta si daca ai castile cu tine, muzica te linisteste si te face cat de cat sa uiti.
Sau poti sa faci si asta :
http://www.slabestecuserban.ro/antrenament-10-exercitii-pentru-slabit/
Bafta!
anonim_4396 întreabă: