| mihaitorres a întrebat:

Am si eu problema.La un meci amical un adversar enervat ca tot treceam de el, la o faza a intrat cu talpa direct pe genunchiul meu. Am fost la doctor. Mi-a spus ca am contuzie.Am stat internat 6 zile. In a 3 zi mi-a scos sange de la picior cu o seringa(mi se facuse sange in urma loviturii) si mi-a bagt piciorul in ghips. Etc etc etc... Mi-am scos piciorul din ghips dupa 2 saptamani si de maine voi face fizioterapie( la recomandarea doctorului). Insa teama mea este alta.straight face Toti(antrenorii, colegi din echipa, parinti colegilor) se asteapta de la mine cand suntem condusii sa fac eu vreo` faza sclipitoare si sa inscriu(de cele mai multe ori asa s-a intamplat). Insa din auzite de la altii care au avut piciorul in ghips am auzit ca nu sa mai joci cum jucai inaintestraight face. Este adevarat? L-a mine nu este ceva foarte grav.Insa mi-e teama ca nu voi mai fii ca inainte. Astept raspunshappy

4 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Multă sănătate și ai grijă de tine nu te stresa, oamenii sînt răi și răzbunători, nu ai cum să i schimbi, fiecare are așteptări mari de la altul, ei văd doar paiul din ochiul tău nu văd bîrna din ochiul lor(la figurat vorbind). Te salut și însănătoșire grabnică. Cristi.

| generic a răspuns:

Stai linistit, totul depinde acum de vointa ta.

| Florinnnnnnnn a răspuns:

Trebuie sa te antrenezi dar nu foarte drastic treptat. Acum piciorul tau este slabit si nu poti sa faci mult efort in el. Dar dupa o luna piciorul tau o sa fie ca nou. Nu te grabi la urmatorul tau meci sa faci vreo faza sa cazi sa mai faci cine stie ce sa ajungi iar cu el in ghips. Multa sanatate.

| mirunik1dulcik a răspuns:

Dep doar de tine daca te antrenezi in continuare o sa fi ca inainte da daca te molesesti o sa te schimbi nu te lua dupa toti bye bye