Întrebare recomandată | Cedry2k8 a întrebat:

Salut, am un BMX si bicicleta cand am luat-o era in stare jalnica, am muncit destul de mult la ea (i-am scos franele, i-am schimbat foaia, cauciucuri si camere schimbate lunar, curatata prin toate locurile posibile, fiecare piesa unsa in fiecare vara, i-am scos abtipildurile), adica am bagat sume considerabile in fiecare luna in ea (mansoane, faruri, stopuri, sa, etc) si acum observ ca imi zdrangane din toate incheieturile cand iau o bordura. Ce sa-i fac ca sa pot sa sar si eu o bordura fara sa auda tot cartierul? De desfacut am desfacut tot si sunt stranse si unse toate.
Si am dat comanda de o foaie, la care am aflat ca nu pot sa-i scot pedalierele care-s putin mai scurte, are ceva, pot sa dau scheme cum trebuie, daca e mai scurt bratul de la pedala? Sau sa prind viteza pot cu un brat din asta mai scurt?

1 răspuns:
| IoanaPuppy31 a răspuns:

Da, mai stiu o problema de acest gen..sunt magazine de biciclete si persoane care se ocupa cu ele. Eu iti recomand ca la vreo 200 de lei sa o repari sau sa ceri banii inapoi pe bicicleta (si sa o returnezi, desigur) big grin