Ai facut o prostie de antrenament...
1. Muschii se dezvolta in zilele de pauza... deci flotari faci 1 data pe saptamana, maxim de 2 ori
2. Faci MAXIM 10 repetari... cand poti peste, maresti greutatea (spre ex. la flotari, eu fac la paralele unde am tot corpul in aer si leg 20-25 kg de mine ). Flotari normale fac doar pentru incalzire, ca acolo pot sa adaug si 60kg si tot fac peste 10...
3. Cate fripturi mananci pe zi?
4. Nu exista "sala acasa"... antrenament acasa = antrenament de copii firavi care vor sa ramana firavi
In primul rand mananca cat de mult poti 6-7 mese pe zi bogate in proteine, si acasa n-ai sa faci performanta, du-te la sala.
Și eu vreau sa fiu mai suplă, mai înaltă, mai etc. Sfatul meu: nu lua chestia aia.Lasa organismul sa se dezvolte natural.Gandeste-te ca ai doar 14 ani. Pana la 20 si ceva ai timp sa te schimbi.Este absolut normal sa arăți asa la vârsta ta. Daca faci prostia si bagi chestii de genul s-ar putea sa iti afecteze mușchii si sa stagnezi, sa nu mai crești sa te dezvolti cum trebuie.
Nu lua creatină...Te umflii degeaba..Si nu o să poți face 50 flotări dintr-un" foc" îți asigur.
Îți recomand BCAA şi glutamină.
Mai bine îți construiesti doar forță..caută pe YT Andrea Larosa
Https://www.tpu.ro/......ere-de-11/
I-a raspuns unul blackrose03, nu sunt de acord cu ce a spus, ce parere ai?
Ce disperat e utilizatorul ala avand in vedere faptul ca am spus aprox acelasi lucru.