| SebiFiT09 a întrebat:

Am vârsta de 15 ani și sunt nemulțumit de procentajul meu de grăsime corporală (in mare parte la burta).Ce îmi recomandați sa mananc pentru a scădea grăsimea (nu mușchi) și ce sa nu mananc (ca sa nu ma îngraș)? Și dacă îmi puteți recomanda niște exercitii pentru eliminarea grăsimii.In câteva cuvinte vreau sa ma definesc.Multumesc pentru ajutor.

5 răspunsuri:
| N0H4CK a răspuns:

Ceai de ghimbir alergare de 2/3 ori pe saptamana. Niciun exercitiu fizic nu se compara cu alergatul. Da cele mai bune si rapide rezultate

| AnastasiaK a răspuns:

Pe scurt:
-2g/kg corp de proteine
-deficit caloric (scazi 500-1000kcal, nu mai mult)
-redu carbohidratii
-antrenament obisnuit la sala + ceva cardio

| Violleta2022 a răspuns:

Un sport te ajuta din toate punctele de vedere, adica: sa pierzi grasimea de pe burta si solduri si sa o transformi in muschi.
Apuca-te de un sport si practica-l zilnic!
Cat priveste dieta: manaca fara paine, paste, fainoase, cereale, fara zaharuri si fara sucuri.

| Shooterman a răspuns:

Nu mai manca dupa ora 20.00 nimic (nici biscuitei, covrigei, floricele si orice e de rontait? )
, nu mai bea acidulat deloc, la mese mai putina paine si seara da 2-3 ture de bloc timp de o luna si mai vorbim pe urma.ok?

| Kerre a răspuns:

Salut, vreau sa te anunt ca scaderea in greutate fara a risipi niste grame de masa musculara este aproape imposibila orice ai face tot vei scadea putin in masa musculara e ca si cum ai fi in perioada de masa musculara si ai adauga doar masa musculara fara grasime. In mare parte tot ce tine de ingrasare/slabire este determinata doar de alimentatie, daca esti intr-un deficit caloric atunci cu siguranta vei scadea in greutate chiar si fara exercitii fizice iar atunci cand esti intr-un surplus caloric atunci te vei ingrasa indiferent daca faci miscare sau nu.