| lubujinx a întrebat:

Salut! Am varsta de 16 ani (aproape 17), am inaltimea de 1.82, 80 de kilograme si fac baschet si sala de aproape doua luni. Ce suplimente ar fi ideal sa iau?

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Mănâncă NATURAL, aia ar fi ideal

| raMLesS a răspuns:

Prima oara axeaza-te foarte bine pe alimentatie, sa ai minim 3 mese pe zi in care sa ai multa proteina.
Apoi cand ai alimentatia ok, ca suplimente ai putea sa iei pudra proteica whey si creatina, poti sa le incerci pe cele de la Genius.
Iar pe langa astea 2, niste suplimente care chiar sunt foarte benefice pentru organismul tau sunt: Omega 3, Vitamina D3, Zinc, si optional Ashwaganda si Biotina...
Restul ce vezi tu ca se promoveaza, test boostere sau asa mai departe, sunt doar niste mizerii care nu te ajuta la nimic, restul vitaminelor la fel... ca vezi tu ca fac astia promovari la multivitamine, colagen si alte prostii, e inutil cand ai o alimentatie bine pusa la punct.
Magneziul de exemplu care este foarte important, ti-l poti lua pur din alimentatie si se gaseste fix in ce ai tu nevoie pentru sala si anume cartofii, orezul, pieptul de pui si chiar si ovazul, alaturi de multe alte vitamine.

| Slade11 a răspuns:

Salut. Din experienta, daca vrei sa investesti in ceva, investeste in vitamine si aminoacizi. Cauta multivitamine, zinc, magneziu, vitamina d/d3 si arginina (cand te simti mai rau inainte de antrenament, ar fi ok sa iei o capsula). F important e sa mananci cat mai natural.