Incepe sa sari coarda, iesi cu roele cu prietenele si nu mai manca inainte de 5, o data cu venirea verii poti manca toata ziua numai salate caci nu ingrasa:* si cand ti-e foame bea apa si nu manca deloc dulciuri
Fa multe abdomene si incearca sa nu mai mananci dupa ora 8 seara, mananca cat poti de mult dimineata caci atunci nu se depune deloc, eu personal asa fac mereu si am o silueta frumoasa
Nu mananc dupa ora 8
Regim disociat, mananci pe mese o singura categorie.O masa doar lactate, una doar carne, una doar legume si tot asa. Fara paine.Slabesti dupa 1 saptamana maxim 2 dar slabesti.E si mai bine daca il poti tine pe zile.Cu asta a slabit maica-mea 23 de kg in 3 luni, avea de unde oricum Multa bafta
Nu trebuie sa-ti fie rusine deloc! Vine vara, anotimpul perfect pentru diete si sport. Nu iti trebuie o dieta anume, ci doar sa mananci fructe in loc de ciocolata si sa reduci painea pana aproape de zero. Cat despre sport, 20 de genoflexiuni dimineata, la amiaza, dupa-masa si seara. Intr-o zi faci 80 de genoflexiuni! Daca te simti in stare, poti mari numarul. Mult noroc!
Sunt 3 exercitii MARI pe care trebuie sa le folosesti 30 de minute pe zi:bicicleta, jogging, patinaj pe role ori pe gheata.
Exista regimuri de tot felul,depinde si de tine, multa miscare si cauta-ti un regim potrivit, evita painea, dulciurile etc. Eu am tinut regimul Oshawa, dar mi-a fost usor ptc. sunt vegetariana.Cauta pe net despre el, e extrem de greu dar am scapat de 6 kg in 9 zile. Dieta Oshawa este pentru detoxifierea organismului, nu pentru slabit, asta e bonus la dieta.