| iooon a întrebat:

as avea nevoie de niste sfaturi.am 17 ani 1,72 inaltime si 78 de kg.am un abonament la sala si as vrea sa ma definesc,pot spune ca nu sunt foarte gras,cand incordez abdomenul se simt patratelele dar din cauza stratului adipos nu se vad decat putin de tot cele superioare.m-am tot gandit sa incerc sa slabesc mai intai vreo 10 kg si dupa sa revin la antrenamentul meu in care am relizat cate ceva,adica ridic mult mai mult de cat ridicam cand am inceput,dar imi e frica ca ma voi ingrasa iar,ca pentru a avea muschi trebuie sa mananci ca ei sa aiba ce sa consume si sa creasca.sau sa continui sa imi fac antrenamentul si crescand in continuare greutatiile.cand am inceput sala aveam cam 68 de kg si am pus pe mine inca 10 ,nu pot sa zic ca m-am ingrasat pentru ca arat la fel,dar cand incordez orice muschi se simte tare si mai mare decat inainte.spuneti-mi cum sa continui.multumesc frumos

Răspuns Câştigător
| sinek84 a răspuns:

Pur simplu este forteaza mai mult...nu este nevoie sa maninci mai mult si mai mult,, trebuie sa mananci ca ei sa aiba ce sa consume si sa creasca'' in grasime este tot ce trebu, din grasime se va transforma in muschi.Maninca nici prea putin nici prea mult.Mai bine sa maninci bine si peste 2 ore sa te intrenezi! Forteazate la maxim pin ce nu ai putere sa faci cel mai usor exercitiu, apoi te primbli si spoate damu sa maninci. Daca doresti teasi sfatui sa fugi in fiecare zi, e de dorit unde aerul este mai curat... happy

| Dkgray a răspuns (pentru sinek84):

Cum sa se transforme grasimea in muschi, sunt tesuturi total diferite. Abtine-te de la sfaturi ca aberezi!

| sinek84 a răspuns (pentru Dkgray):

Daca esti asa hitru scrie un sfat lui,, iooon''. Eu stiu ce am scris, nu am deghind sa scriu povesti din ce si in ce se transforma. Sper ca,, iooon'' ma inteles, si el a dorit ca lumea sa-i scrie un sfat, dar nu sa corectezi pe altii... mai aprindeti imaginatia happy

| Dkgray a răspuns (pentru sinek84):

Unul dintre zecile de articole care sa-ti demonstreze ca NU stii ce ai scris:
http://www.culturism.ro/antrenament/idei-preconcepute-despre-culturism.html
Ideea mea era doar sa-ti atrag atentia ca ai gresit, se pare ca ai inteles-o putin eronat si o tii tot pe a ta. Am incheiat subiectul.

3 răspunsuri: